Which ROM are you all using?


Last Updated:

  1. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Its pretty quiet here recently, which i guess means were all pretty happy with the ROM's were running. Team Villain have done a great job in supplying constant updates if your runing 2.1 or 2.2 who's ROMS are you using?

    Me

    Froydvillain v1.44
     

    Advertisement
  2. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    385
    Likes Received:
    27
    Froydvillain v1.4.4 but today should come the 1.5 soo I might edit this reply :D
     
  3. Faqade

    Faqade Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    I'm using VillainRom 12 atm, might give Froyd a go later though.
     
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,757
    Likes Received:
    8,888
    Froyd here too.

    I think we're mostly villain fans here, aren't we? Modaco was ok but he hasn't done much interesting since 1.5.
     
  5. guss606

    guss606 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    I had VR12 untill few days ago untill i installed FV1.4.4 which i find amazing, but still struggeling with the GPS, it takes a long time to catch up a signal.

    I just restored back to VR12 and tonight i'll go for a fresh clean installation to see if the GPS will work on FV1.4.4

    I DO LOVE VILLAIN WORK, amazing, thats all i can say.
     
  6. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    My gpsworks fine on 1. 4. 4, using the PU radio and the 2. 5 19-694 kernel
     
  7. guss606

    guss606 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    I understood from people on the forums that the GPS would work with the JU Radio and i did install it, but with no luck...

    Is the PU Radio the same one on VR12?! I can't really remember:p
     
  8. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,757
    Likes Received:
    8,888
    Radios are separate to ROMs, so it's not necessarily the one you were using whilst you had V12 installed. The radio would only change if you flashed a new one.
     
  9. guss606

    guss606 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    So when i flah the froyd rom tonight, which radio should i use?
     
  10. marco712

    marco712 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    I'm using Elelinux Froyo 1.6. It has no lag whatsoever.

    I seem to have bad luck with Villianrom releases, when I was using V14 my phone kept freezing at OC 729, and my linpack scores went from 5.0 (fresh install) down to 2.5 after I installed some new programs and placed widgets on my homescreen.

    I decided to try Elelinux and have not ran into any issues of freezing or slowing down despite the # of widgets i place on my homescreen. I'm very happy with Elelinux and would recommend it to anyone as an alternative.
     
  11. walkinhotdog

    walkinhotdog Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    Kimera2.1 looks like im the only one still on 2.1 lol. Going to try froyo once villain and elelinux release their somewhat final versions
     
  12. midge37

    midge37 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    1
    +1

    Fairly happy with it, though last few days it's been quite laggy and a few FC's here and there.
     
  13. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,381
    Likes Received:
    16,480
    Another on Elelinux 1.6 here. Smooth. stable and snappy. Hard to believe it's user-built from the ground up - kudos to all the ROM devs for a true open-source effort.

    Of the 2.1 releases my favourite is still MoDoCo, especially when stripped of anything remotely superfluous (to me). Sheer dung off a digging implement! :D
     
  14. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    385
    Likes Received:
    27
    OK now on 1.5 Froydvillain :p

    [​IMG]
     
  15. fangorn

    fangorn Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    froydvillain here :D still 1.4.4 but downloading 1.5 right now
     
  16. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Now running 1.5 with a full wipe even though not recommended, its schhhhhhlickkkk
     
  17. tojjer

    tojjer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    294
    Likes Received:
    8
    I was on V12, tried RcMix which was good but then started getting some FC's and random reboots, flashed froyd 1.4.4 and enjoyed that for a couple of days but started getting FC's here and there. Not many widgets with it either so gone back to V12 now.

    So what's new in 1.5 on froyd??
     
  18. guss606

    guss606 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Installed FroydVillain1.5.0 this morning, EVERYTHING working so far... let's give it few more days and see. Hope it's gonna be good one :)

    Jaffa: Why you don't recommend it?
     
  19. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    385
    Likes Received:
    27
    I think he meant that you dont have to wipe :)

    The devs words were something like this "if you need a wipe: do it , if not: then dont" (and then some joke about pants :p), it can run without a wipe but for some might not :) .

    I wiped too :) (and no idea if I had too, not a big deal to wipe anyway :D if you have the proper backup tools and backups)
     
  20. guss606

    guss606 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    ah, Stupid me :p sorry for that...

    I also did a full wipe before installing it. and it's looks very nice so far.
     
  21. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,757
    Likes Received:
    8,888
    @ guss606: From the sound of things the GPS bug is fixed in 1.5 so any radio will work.

    Unless you have an orange branded handset the most recent radio is, I think, the one in bold here.
     
  22. guss606

    guss606 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Yes the GPS is fixed, not only fixed, it picks up faster and stronger.

    my Hero is unbranded, i have the JU radio, it's working fine.

    Thanks, :)
     
  23. tojjer

    tojjer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    294
    Likes Received:
    8
    Installed Froyd 1.5 this afternoon.........and uninstalled it this afternoon. Took a couple of photos with it and when I rotated the phone over to look at pic as a landscape, it went all blurry.

    Back on good old V12 again now
     
  24. marco712

    marco712 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Up dated my Elelinux from 1.5 to 1.6 today, love it! No issues at all ! I hope to see more from the developer(s) in the future


    Yea I had the same issue with Froyd Villian, fyi Elelinux doesn't have that issue, you have the option to use either the 3D gallery or another one, I use the other one it's faster.
     
  25. tojjer

    tojjer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    294
    Likes Received:
    8
    Thanks, might give EleLinux a go, tried most of the others.
    Must say I hadn't heard of it before
     

Share This Page

Loading...