Which ROM is the best for MicroMax A75


Last Updated:

  1. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Personally For me LeWa Rom is the best because of its performance and ofcourse the network on 3G mode stays in 3 bars which is good for me..... well i have tried ample of roms but got some major problem(bettery and network especially)... wel it differ for others.....

    Guys Give your opinion about different ROMS . Those who have used many Custom Roms may know it for good..... So, you can give your opinion.....:smokingsomb:
     

    Advertisement
  2. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    19,891
    Likes Received:
    6,117
    Moved to root subforum. :)
     
    ninadchaudhari likes this.
  3. hiraak

    hiraak Well-Known Member

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    149
    Likes Received:
    9
    silverlight is the best ROM....
     
  4. irfan8161

    irfan8161 Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yah silverlight is the best Full Bug Free :) but battery backup not much good :(
     
  5. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ok..... silver light.... anymore roms thats been working great with a75
    :confused:
     
  6. saivignesh

    saivignesh Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    192
    silverlight has number of bugs 1.flash in camera 2.usb tether will not work3.battery will drain faster

    try every rom out there
     
  7. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    well lewa is the best for me... better performance and more quality features.. the only bug is when you need 3G signal than you have to select the gsm mode,, and so for gsm mode you have to select 3G mode... wierd.. lol:D
    but none-the-less its a worth using for
     
  8. sunnyjain1819

    sunnyjain1819 Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    11
    I Think u should give supersonc v1.1 a try as i dint find any bug in it & it also has no of themes,.... just the thing was i was not able to use d2ext in it,. rest all feature are awesome...
     
  9. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ok i will surely try this rom(supersonc v1.1)... lets see if it suits my mode........:rolleyes:
     
  10. MAMADNAI

    MAMADNAI Member

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    have u guys tried rom i os for a 75?
    i think after using that u may not even ask this qestion!
     
  11. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    well is there any bug in that rom of ios....... i like to know before i use it... lol:D
     
  12. saivignesh

    saivignesh Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    192
    just try it yourself
     
  13. rishi09rich

    rishi09rich Member

    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    pls share the link for download rom i os for a 75....
     
  14. saivignesh

    saivignesh Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    192
  15. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    how to change network mode in ios rom.... like from 3g to 2g
     
  16. hiraak

    hiraak Well-Known Member

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    149
    Likes Received:
    9
    hwek eye
     
  17. saivignesh

    saivignesh Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    192
    @sidzlifez u can use 3g on the both sims in ios rom

    u got manually search the network,,,it will show all the available connections ie.both 3g and 2g

    goto settimgs>general>network >dual sim network>carrier
     
  18. sagar21653

    sagar21653 Member

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    The ics4.0 rom by sagarwep is really good but the only thing is that u have to flash many(8 FILES) patches for fix along with the main rom for awesome working.Battery backup is so far good
     
  19. sidzlifez

    sidzlifez Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ok... i did that network search... and i got 3g network... but after sometimes it changes to 2g network automatically... :confused:
     
  20. Reacon21

    Reacon21 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Rom ios is great but I m stuck to the stock rom
    I wanted to know can I upgrade the stock camera to the 5mp camera as in rom ios
     

Share This Page

Loading...