WhiteWidow questionGeneral


Last Updated:

  1. dclay89

    dclay89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    How can I get the rotary lockscreen on WhiteWidow 3.2? Anyone know?
     

    Advertisement
  2. cornbreadfarts

    cornbreadfarts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    429
    Likes Received:
    21
    dclay89 likes this.
  3. dclay89

    dclay89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    4.1 says i'm constantly roaming and apps2SD won't work for me either..
     
  4. kushineris

    kushineris Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    2
    i just tried 4.1 and liked it and did have that lockscreen, but my apps2sd also did not work. And neither did my google voice. So i went back to Evil eris 3.0
     
  5. andrizoid

    andrizoid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    2,266
    Likes Received:
    357
    you need to go under settings>applications and check the apps2sd box to get it to work :)
     
  6. dclay89

    dclay89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    It wouldn't let me check it so I reflashed and it worked.. Still having the roaming problem though.. Suggestions?
     
  7. dclay89

    dclay89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Also, even though I'm on 4.1 now my setcpu autodetect is still saying my max is 768.. Did I miss a step?
     
  8. andrizoid

    andrizoid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    2,266
    Likes Received:
    357
    did you flash the touchscreen zip?

    and try updating your prl settings for the roaming issue
     
    dclay89 likes this.
  9. dclay89

    dclay89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    yes, I flashed the touchscreen zip
     

Share This Page

Loading...