Whoa, Swype?!General


Last Updated:

  1. jayochs

    jayochs Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    89
    So i've been using swype all day....LOVE it. outta nowhere it says my "trial has experied, you must upgrade swype"


    WTF!

    I thought this was a free program! anywho, i like it enough i may buy it. but, uh, how?!?! i see nowhere to upgrade! any thoughts?
     

    Advertisement
  2. bjf88

    bjf88 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    37
    Try another link to download, there were a few versions floating around, one of which was a beta trial I believe.
     
  3. jayochs

    jayochs Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    89
    Yeah, I did the beta trial one i think....because every link i found said "sorry swype is incompatible with this screen resolution"

    none worked on my eris except one, which was in a comments section of the link posted in the Apps for the Eris sticky thread.

    got a link?
     
  4. bjf88

    bjf88 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    37
  5. jayochs

    jayochs Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    89
  6. bjf88

    bjf88 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    37
    I would just try re-downloading the first link he has on his original post and see if that works. If not, try the 2nd? I'm not too sure of the differences other than the theme... I'm pretty sure they can stand alone.

    Sorry if I'm confusing you, I've been up for about 24 hours now. I'm coming off of night shift into my weekend :D
     
  7. jayochs

    jayochs Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    89
    all of these links are dead, grrr. this sucks. i really was enjoying this.
     
  8. jessicahll

    jessicahll Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I know this was a while ago but I had the same this pop up on my Incredible this morning. After some investigating on the Swype Beta forum, I found the advice to uninstall the keyboard through Settings - Applications - Swype and then reinstall through the Swype Installer available on the Swpe Beta Website. Apparently the beta versions are only good for 100 days at a time, so I'll have to remember this for next time.

    Like I said, I know this is an old post and I'm sure that you aren't having an issue anymore, but since this post popped up on Google, I thought I would post and help someone else. =)
     
  9. daysleeper2621

    daysleeper2621 New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I just got this message as well saying that I need to upgrade Swype. In the settings it doesn't allow me to delete the program. Is there another way to delete it before I reinstall it from the website you mentioned above?
     
  10. mrhomiec

    mrhomiec Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    528
    Likes Received:
    60
    glad i'm not the only one. haven't tried to do anything yet. was going to try uninstalling reinstalling, but i'll have to do that later today.
     
  11. bberryhill0

    bberryhill0 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    411
  12. mrhomiec

    mrhomiec Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    528
    Likes Received:
    60
  13. gridbug

    gridbug Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    10
    I still have Swype but now the actual "swype" feature where you trace the word you want to input doesn't work. I can still tap out the letters tho, and send as well. What gives???

    UPDATE: Just saw the "trial period has ended, please upgrade" pop up on my phone. Will try the new download and report back.

    UPDATE: Did the old "uninstall - reboot - download the new installer - install" routine and back in business. Crisis averted!

    :D
     
  14. IzelTokatl

    IzelTokatl Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    580
    Likes Received:
    90
    you've got several options,

    1. join the beta and get whatever is there each time.
    2. google any of the following and look for what you want(HVGA is the screen type that the eris uses, NOT WVGA etc):

    swype.HVGA.2.6.47.11856
    swype.hvga.2.15.56.17870
    Swype.hvga.2.10.52.13753

    and of course there are even lower versions that still work good, many of them should work, as stated above, you remove, reboot reinstall and trial is back in play.

    all swype versions are "trial" for the most part unless they've been hacked well.

    good luck.
     
  15. bberryhill0

    bberryhill0 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    411
    Swype beta:
    Swype | Text Input for Screens

    A maintenance upgrade came out last week.

    * The latest installer can update itself without uninstalling it. I just uninstalled Swype and ran the installer to update to the latest version. No reboot needed.

    The new version is 2.29.71.20186.t100.
     

Share This Page

Loading...