Support Why does this forum LAAAAAAG so bad?

Discussion in 'Android Devices' started by mitchellvii, Aug 22, 2010.

  1. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member
    43

    Jun 21, 2010
    246
    29
    43
    Its kind of funny since this is an Android Forum and all, but the lag when typing here from my EVO is pretty awful. Also the text entry box runs off the edges of my screen.

    Is it possible to fix these things?
     

    Advertisement
  2. lillygirl7

    lillygirl7 Well-Known Member
    43

    Jun 19, 2010
    192
    28
    43
    Female
    I've been having really bad lag today only.
     
  3. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member
    43

    Jun 21, 2010
    246
    29
    43
    Always lags for me, but only the typing part which seems odd.
     
  4. Slick1020

    0

    Jul 13, 2010
    494
    163
    0
    Try not to allow the text box to become highlighted green when typing.
     
  5. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member
    313

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    same here....it's always been that way for me...since I first got the phone, through both the 2.1 and 2.2 updates...

    it's that way when on other forums as well.
     
  6. exclamation_mark

    exclamation_mark Well-Known Member
    78

    Jul 4, 2010
    406
    120
    78
    What app are you guys using to see the forums from your EVO's?
     
  7. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member
    313

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    Web browser.....which should be fine.
     
  8. Slick1020

    0

    Jul 13, 2010
    494
    163
    0
    In 2.1 I know what alleviated this problem was using landscape mode. However, you couldn't see the whole webpage but it allowed you type in text easily.
     
  9. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member
    313

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    now using landscape mode blacks out the area above the typing box 50% of the time.
     
  10. Slick1020

    0

    Jul 13, 2010
    494
    163
    0
    You are right! I guess people complained about wanting to see the entire screen while typing in landscape mode.They got what they wanted and along with the black out of death.
     
  11. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member
    93

    Jun 6, 2010
    921
    123
    93
    Miami,FL
    I'm not having any lag with any of the forums/websites I browse.That includes this one.
     
  12. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member
    313

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    reading is fine...it's when you try and type in response to a thread or make a new thread. ...it's been present since day one on my phone.
     
Tags:

Share This Page

Loading...