Why no photosphere?General


Last Updated:

  1. yamamonster600

    yamamonster600 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    13
    I wonder why they did not include photo sphere on the ultras?
     

    Advertisement
  2. lewwill

    lewwill Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    127
    Likes Received:
    24
    Photosphere is a feature of Android Jellybean 4.2. What makes you think it is not there?:smokingsomb:
    edit: I think it depends how close to vanilla android the Maxx is. If not, i believe it will be in 4.3. It is a nice feature but I don't think it would be an immediate deal breaker. It could make you dizzy.:D I did post the question on the Verizon Droid Maxx Q&A section. Hopefully we will get an answer soon.
    Lew
     
  3. 18t

    18t Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    27
    photosphere doesnt come on the maxx, but you can still use it by adding the camera apk since the maxx does have a gyroscope. it has been done on xda but no real comments about improving picture quality yet compared to the stock camera. i personally love photosphere
     
  4. Casen

    Casen Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
  5. Casen

    Casen Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    My advice, use normal camera for pics and videos, then the other one for photosphere
     
  6. yamamonster600

    yamamonster600 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    13
    I clicked the link, hit download. Ask for permission tells me what it has access to. Then says app did not load.??
     
  7. Casen

    Casen Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Hmm. It installed for me on stock droid maxx
     
  8. Casen

    Casen Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
  9. yamamonster600

    yamamonster600 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    13
    The second one worked, I tried to reload the first one afterwards but no luck.
     
  10. Casen

    Casen Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Weird.. It worked for me. You have photosphere now though right? How's it turning out?
     
  11. yamamonster600

    yamamonster600 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    13
    Yeah, I even tried to reload the update and still wouldn't load. However it is working, thanks for the links.
     

Share This Page

Loading...