Wifi Issues S2Support


Last Updated:

  1. skaizen

    skaizen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi there,

    Yesterday, before I updated my galaxy s2 (international) to ice cream sandwich from gingerbread, my phone's wifi was working perfectly. Then, after the update, I connected to wifi, but then after 2 minutes of connecting it still says I'm connected but I can't browse the web after those 2 minutes. So then, I have to turn off and then turn on again wifi, for every 2 minutes. I thought it was an Ice Cream Sandwich issue, so I went back to 2.3.5 via Odin, but the problem still persists. Any help to solving this problem would be greatly appreciated.
     

    Advertisement
  2. icedtea

    icedtea Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    9
    points to check :

    1. try another internet related application (eg. facebook/google play)
    2. if SAME issue arises, try your internet connection via your laptop
    3. have a phone reboot if possible. . . .
    4. it might be your internet connection not the phone.. .
     
  3. skaizen

    skaizen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i'm sure its not the internet, because it was connected perfectly. Also my computer and my brothers ipod and my blackberry work perfectly with the internet connection. I've tried facebook/google play/news apps also and they don't load.
     
  4. icedtea

    icedtea Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    9
    no errors found? ?
     
  5. skaizen

    skaizen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    the wifi says its connected when it only connects for 1-2 minutes, then disconnects (it still says its connected though)
     
  6. icedtea

    icedtea Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    9
    have you tried rebooting the phone while it's connected??
     
  7. skaizen

    skaizen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    yes
     
  8. icedtea

    icedtea Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    299
    Likes Received:
    9
    try this :

    1. remove/erase all the wifi connections used by your phone before. . .
    2. create a fresh wifi connection.

    if it still fails, sorry i have already run out of idea. . .
     

Share This Page

Loading...