WiFi Things


Last Updated:

  1. JeeperDon

    JeeperDon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    12
    I don't use wifi often, so didn't notice any problems that I may have had in the 2.x versions. However now with 3.0.1, I can't seem to connect to my home wifi. It dances back forth between scanning/connecting/disconnected. I'm using simple WEP and know the key, but I also set the router open and got the same problem. Sig strength isn't it. Did I miss a problem and fix in the 45 pages on XDA.
     

    Advertisement
  2. anicotra

    anicotra Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    No problem here with WiFi. I use it a lot.
     
  3. JeeperDon

    JeeperDon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    12
    I loaded a clean 3.0.1 and still had the problem, so I suspect it's hardware. Terrific.
     
  4. JeeperDon

    JeeperDon Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    12
    OK, this is really weird. I saw the other thread about DSP and 3D Gallery, so used Rom Mgr to load them. Now WiFi is working fine.

    I've been in computers and software for 40 years, and sometimes this stuff still scares me.
     
  5. rmk

    rmk Well-Known Member Developer

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    42
    Hah, I cannot imagine any correlation between those changes but I am glad everything is working now.
     

Share This Page

Loading...