Wiimote Controller


Last Updated:

  1. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
    Once there are ROMS available for a rooted Inc, and it is possible to remove the Sense UI, do you think the Wiimote Controller app (which won't work on phones with Sense) will work?
     

    Advertisement
  2. jgill

    jgill Active Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    17
    I'm also very interested in knowing this it doesn't seem like it should be an issue for our phones to do.
     
  3. ridler

    ridler New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    As long as you switch to a custom rom with full 2.1 bluetooth you will be all set....problem is a rom specifically for the incredible hardware doesnt exist yet.
     
  4. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
    Now that there are custom ROMs available, could anyone without Sense give this app a try to see of it works?

    I'm still too scared to try to root yet (and I don't want to have to buy a PNY card) so I'll just wait till unrevoked gets the painless method done.
     
  5. Hanneman1011

    Hanneman1011 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    14
    Do you have a link to the app?
     
  6. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
  7. Hanneman1011

    Hanneman1011 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    14
    Ok I just ran beta .3 On mine and I could not get it to work. There is a problem with the Bluetooth, HTC will not allow the Bluetooth to connect and use the settings, I think that they will fix it in a update but as of right now, No it does not work.
     
  8. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
    if there was a rom to make it just like the droid do you think it would work then?
     
  9. Hanneman1011

    Hanneman1011 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    14
    If there was a ROM that unlocked the Bluetooth, I would say it would work. Or somehow port over a Droid ROM.
     
  10. DiegoMejia

    DiegoMejia Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    224
    i have CyanogenMod-5.0.8-test1-Inc installed on mine, let me try
     
  11. Hanneman1011

    Hanneman1011 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    14
    Yea let me know, i checked into it, the incredible won't do it cause of something the Bluetooth, It is not full 2.1.
     
  12. DiegoMejia

    DiegoMejia Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    224
    bluetooth doesnt work at all on the cyanogenmod for incredible :/

    well thats that
     
  13. Hanneman1011

    Hanneman1011 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    14
    ok well. now you have your anwser.
     
  14. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
    And now I'm going to cry. That was the only reason I wanted to root my phone. I really hope someone can make a rom that works.
     
  15. moutaindewdope

    moutaindewdope Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Any update about this? The Stock Froyo with SenseUI rom is out,as well as updated radios, and full root... can we replace/modify the bluetooth in this to use the wiimote?
     
  16. ArmlessRifleman

    ArmlessRifleman Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    8
    Get test 8. I have been using CyanogenMod and the Wiimote app for the last week. It works great.
     
  17. moutaindewdope

    moutaindewdope Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    I really like sense, and HTC's new widgets in 2.2 are what i've been looking for since I got my 1st android phone. Not to mention an OFFICIAL Camera LED Flashlight app.

    That being said, would it break/ruin anything if I were to say extract the bluetooth apk from CM8 and push it to my phone after backing up the original APK?
     
  18. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
    Does test 8 have camera and gps
     
  19. ArmlessRifleman

    ArmlessRifleman Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    8
    Yes it does :) but it doesn't have the camcorder. For me this is something that I can live without for the time being.
     
  20. GrandMasterB

    GrandMasterB Go Go Gadget Flow! VIP Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    599
    I am thinking along the same lines. It has got to be possible to modify the existing blue tooth to allow the correct protocol. I wouldn't even know where to begin so if any body else figures this out I would be eternally grateful. :)
     
  21. Azelis

    Azelis Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Also the camera is limited in resolution. I'm not sure what it is but there are no settings to change it and it's FAR from 8 mp.

    I don't have a wiimote to try but I did manage to get my i.Tech bluetooth laser virtual keyboard to work with Inc Froyo 2.2 leak for a few minutes. Thing is the KeyPro program really isn't that great (didn't work great on the G1 either) so it's hard to tell but it's definitely more functional than it was with 2.1 stock.
     
  22. GrandMasterB

    GrandMasterB Go Go Gadget Flow! VIP Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    599
    I believe it has a max resolution of 3mp doesn't it?
     
  23. ArmlessRifleman

    ArmlessRifleman Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    8
    I believe this is correct. I don't think any of the ROM devs have been able to go above 3mp with a Froyo ROM due to the fact that they don't have the .32 kernel.
     

Share This Page

Loading...