Windows 7 does not recognize my Droid in "Debug Mode"


Last Updated:

  1. SPlogG

    SPlogG New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Just got my Droid today, all the software is setup, the emulator works fine. But, Windows 7 will not recognize my Droid in 'Debug Mode', it did once the first time I clicked on the option but now nothing :(

    Is there something else I should be installing for it to be recognized?



    Thanks,
    S
     

    Advertisement
  2. BiGMERF

    BiGMERF Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    6,079
    Likes Received:
    267
    im sorry i cant help but i have windows starter and i have no issues.. knock on wood
     
  3. metalmenance

    metalmenance Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    27
    i went to motorolas website and found the drivers there, installed them and then all was good, installed pdanet and let it install its drivers as well and then when im in debugging mode and connect i can use pdanet to tether otherwise i just connect to transfer from my card to laptop
     
  4. SPlogG

    SPlogG New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Installing the drivers from the Motoroal website did the trick :)
     
  5. metalmenance

    metalmenance Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    27
    good to hear, get alot from these forums and glad when i can give a little back
     

Share This Page

Loading...