wireless tether access point instead of ad hoc


Last Updated:

  1. silverxbv2

    silverxbv2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    22

    Advertisement
    govee and tifozi like this.
  2. tifozi

    tifozi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    4
    Nice. PS3 can see the Incredible now :)
     
  3. nkk

    nkk Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    758
    Likes Received:
    565
    Nice. My only problem is that it means giving up OCUV Hydra, which means giving up the extra snappiness under high load and the 4 or so extra hours of battery life I have been getting.

    I will wait for hydra kernels to incorporate this.

    -Nkk
     
  4. silverxbv2

    silverxbv2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    22
    Me too. I threw it on there to test for them this morning. What I did was installed the zip, got it to work, the reflashed hydra kernel. No harm done. Now if I want it to work I just reflash the kernel from the zip on the link and voila, access point.
     
  5. govee

    govee Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    11
    Just got it working. In fact Typing this on my Ubuntu Laptop while tethered to my Dinc, using WPA/WPA2. The log shows starting an AP instead of Ad-hoc. Nice.
     
  6. jasonb1985

    jasonb1985 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    987
    Likes Received:
    67
    works for me!
     
  7. Tony N.

    Tony N. Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    6
    Cool now my GF can leech my 3G from her no-data plan phone.
     
  8. DiegoMejia

    DiegoMejia Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    224
    exactly!!!! now the motorola droid that i dont have on contract can leech :)
     
  9. Smabbage

    Smabbage Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    24
    I installed it yesterday morning and have been abusing it ever since. :)

    This works like a charm. It's like having a Android based mifi.
     
  10. silverxbv2

    silverxbv2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    22
    There are new hydra kernels out today that have ap support.I'm testing out the 1.15 oc uv ov. So far all is well.
     
  11. potterdood

    potterdood Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    567
    Likes Received:
    26
    where did you get the hydra kernel that allows you to connect to ps3? I have the 1 from Hydra Kernels - Overclocked Kernels but it won't allow my ps3 to find the wifi...?
     
  12. adrynalyne

    adrynalyne Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    1,507
    Likes Received:
    885
    FYI--Leaked OTA already has the correctly compiled kernel to do this, so don't reflash it.
     
  13. RClarke11

    RClarke11 Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3

    I am using that kernel with Skyraider 1.9, did you get it right off of the hydra kernels page? Or somewhere else?


    hmm.. seems to be that skyraider 1.9 "doesn't need" it? so it says on the XDA post
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734111
     
  14. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    11
    I used to be able to play XBOX Live with the older version in Ad-Hoc mode. Now...I can't because my NAT settings are set to "MODERATE" with the Access Point Wireless Tether.

    Does anyone know how I can get Ad-Hoc mode back??
     

Share This Page

Loading...