Woo hoo!General


Last Updated:

  1. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Got my Desire HD coming in the morning from 3 - got a fab deal - soooo excited. At min got a Hero - ordered all my accessories off ebay. I don't think i'll be able to sleep 2nite!
    Anyone else come from the Hero to HD? What differences will i notice? (apart from speed)
     

    Advertisement
  2. bonerp

    bonerp Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    135
    mines about to be delivered in the next hour!!! Can't wait. Apparantly theres an increase in speed between the Desire and the DHD so you should notice an improvement.
     
  3. RussWWFC

    RussWWFC Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    17
    What deal did they offer you?

    They wouldn't budge from
     
  4. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    900 x net minutes, 3000 texts, 1gb internet and 5000 mins to others on 3
     
  5. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    i take it u can't delete mistaken entries?
     
  6. SpencerUk

    SpencerUk Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    606
    Likes Received:
    77
    Congrats on your Desire HD. Please make sure you do the OTA before messing with it ;)
     
  7. desboro

    desboro Active Member

    Joined:
    Oct 17, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2

    What is OTA ?
     
  8. SpencerUk

    SpencerUk Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    606
    Likes Received:
    77
    Over The Air update.

    Basically firmware update for the Desire HD which fixes some bugs found :)
     
  9. volvo940seturbo

    volvo940seturbo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    8
    Can you let us know if the desire HD is locked to three, and if it has any three branding and if the firmware code is 405 for a generic device. Rumours have it HTC have refused to allow any network branding on their new devices.
     
  10. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    Yes, would be interesting to know. Three told me they're network locked.
     
  11. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    yeh will let u know
    it's coming tomorrow now coz they wanted to deliver it while i were at work - proper gutted :(
     
  12. MrPie

    MrPie Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    7
    Can confirm its unlocked and not branded from Three. I just put my o2 sim my DHD and it worked like a dream. Was able to send a text message off to test. Works fine.
     
    volvo940seturbo and karnka like this.
  13. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    Thanks - how interesting.... People at 3 lying again.
     
  14. volvo940seturbo

    volvo940seturbo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    8
    If they are all like this from three, then it is goodbye to vodafone for good. Had enough of been messed around by this completely incompetent company.

    Can you confirm if the firmware code is 405 on the three DHD please.
     
  15. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    My concern would be a later batch would be simlocked and you'd have no comeback if that's what they told you.
     
  16. EddyOS

    EddyOS Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    1,681
    Likes Received:
    283
    There is a 3UK RUU for the HD on XDA as well as some for o2 Germany so don't be surprised if there are operator versions at some point
     
  17. MrPie

    MrPie Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    7

    If you mean Software number then yes. It's 1.32.405.3 (Three) Did an OTA update when i got the phone. Had no problems with it. Except that the internet from the mobile network isn't working. The guy over the phone had no idea too and he never called back. Gonna have to make another call tomorrow or something. Overall I'm happy with this phone
     
  18. SpencerUk

    SpencerUk Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    606
    Likes Received:
    77
    Considering I've said this 3 times..It's unbranded and sim free. Please search the forums as your question may have been answered

    See above

    Yip, and also I understand that HTC Sense obtains the network settings (like MMS, SMS and Mobile browsing point) from the sim card.

    Typical sales folk eh
     
  19. volvo940seturbo

    volvo940seturbo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    8



    I dont remember asking you if yours was unlocked, so to say you have told me three times and a link to the search feature, is not really relevant in this case. I am after information specific to the three network not any other, and as yours was direct from htc, then I would expect it to be unlocked and generic anyway.

    This question was directed at the poster who has just ordered one from three, and the poster who has one from three.

    I maybe a new user on this forum, but have used forums on many other sites, and I am fully aware as to how the search feature works, as the DHD is only just becoming available, then there is very little information on what locks and branding different networks are putting on the phones.

    So although you may think by putting this reply up you are in some way helping, in fact you are doing the complete opposite.

    If you can provide links to other posts regarding the network locks and branding specific to the 3 network and the DHD phone, which are not in this post, then I apologise in advance, but as I too have done a search, the only link I can find is to this thread, which until I asked the question you found so upseting you needed to give this reply, know one had given the specific software code yet.
     
    anneatkins likes this.
  20. SpencerUk

    SpencerUk Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    606
    Likes Received:
    77

    Jon bought his from Three and he confirmed it and I also confirmed it by going into 3 different 3 shops

    As I said, I never stated it was directed, All I was saying is that i've said its been mentioned and Jon confirmed it.

    As above

    Without me "flaming" anyone on here, and theres no wrong answer to this, had you searched, the answer was already there :)

    Quick search

    Confirms Sim Free

    Again confirming Sim free

    Also if you compare the Desires boot up to the Desire HD's boot up, you will notice there is no 3 startup. See demo in store :)

    It's not that I find it upsetting, its that sometimes the answer is already there and it gets duplicated loads of times which then makes discussion kind of...well...pointless.
     
  21. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    You're a bit abrupt in some of these replies Spencer, a little annoying tbh.

    Yes, some people have received unlocked handsets from 3, yes some 3 shops have said it is unlocked. Others have not. It's entirely possible there's early unlocked stock in the channel and there is or will be locked stock as well (T-M typically do this).

    Please stop jumping on people's comments as if you're the only source of information in the world. You're not a moderator.
     
    volvo940seturbo likes this.
  22. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    Just to add a little more colour to the guy asking for the firmware code and the talk of splash screens.

    I have an early Galaxy S from T-Mobile. It is not network locked and does not have the (now common) T-M splash screen on boot. The firmware code however is an early T-Mobile specific one meaning that although not obviously branded it is tied to T-M's schedule for updates and will most likely get a more heavily branded ROM at some point.

    It is entirely possible that the current three stock is done in a similar way, hence entirely reasonable to ask questions.
     
    volvo940seturbo likes this.
  23. anneatkins

    anneatkins Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    36
    @ volvo:

    Hey, I will let you know whether mine from 3 is unbranded/unlocked in a bit.

    Oh and for whoever asked, I've got
     
    volvo940seturbo likes this.
  24. SpencerUk

    SpencerUk Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    606
    Likes Received:
    77
    It's not "jumping" on peoples comments. It's the small fact that the same questions keep popping up when there is already great masses of threads about it.
     
  25. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    I don't want to start a huge fight about this but in your opinion the questions have been answered elsewhere.

    In this case I've already explained why the question remains valid and was worth asking. Dismissing other people's comments with 'see above' and 'answered elsewhere' is not helpful.

    As I say, you are not here to moderate this forum, do not assume that you are always right and everyone will get on just fine.
     
    volvo940seturbo likes this.

Share This Page

Loading...