1. Hot New Devices! HTC One M9 | Samsung Galaxy S6 | LG G4

Working (Mostly) Jelly bean on the Alpha 2


  1. Rabid1

    Rabid1 Well-Known Member

    I was playing around and I did a Livesuit image with a working CWM Recovery. Then I flashed the A10 Jellybean. I had to reboot into CWM and wipe everything then it booted and setup. I got a corrupt Sd message. I played around a little and got the vold.fstab swapped to use my 32GB instead.

    I did some searching and found a compatibility zip that was supposed to fix it on another tablet, but I think it just did the same thing. So far now it works except G-sensor, capacitive buttons, and rotation. I had capacitive buttons working with the to2a compatibility but it illed the touch screen. I am going to swap some files around and see what happens
    As soon as I am sure it is stable I will post links.

    Advertisement
    mrast likes this.
  2. ExtremeNerd

    ExtremeNerd Well-Known Member

    I love to see you still working on this tablet. I remember when you were developing on the STZ way back when. Keep up the work. I would love to see you on a mainstream device someday.
  3. Rabid1

    Rabid1 Well-Known Member


    Thanks, I have been working with the Excite 10 but that is still in limbo root wise. I like working on the smaller brands as they don't get the support of the big brands.
  4. mrast

    mrast Well-Known Member

    Any chance you could post up that working CWM for us? Id love to get ahold of that. I hate themeing with .img files.... maybe a term emu install?

Share This Page