Worst Buy fails


Last Updated:

  1. Jordus

    Jordus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    283
    Likes Received:
    70
    I sat at Worst Buy for 2 hours (keep in mind I preordered day 1 and had an appt).

    After 2 hours of their best buy computer system being down for upgrades they tried to log into my account to upgrade it and I didnt know my PIN. So i called Sprint to get the PIN and said "hey can you just speak to them and upgrade my account" and they did. :p

    Oh and this phone rocks.
     

    Advertisement
  2. tjwoo

    tjwoo Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    218
    Likes Received:
    50
    Wait so let me get this straight.
    You're calling Best Buy fail because
    1. Best Buy was backed up activating your phone due to a NATIONWIDE system backup on the sprint network
    2. YOU didn't know your OWN PIN code

    okie dokes.
     
    Talutha, skpd, ekt8750 and 2 others like this.
  3. geomens

    geomens Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    6
    lol
     
  4. Darkwarrior006

    Darkwarrior006 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    211
    Likes Received:
    10
    More like You Failed.
     
    IOWA likes this.
  5. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    8,852
    Likes Received:
    2,367
    lolz... This thread should be retitled "PIN FAIL"
     
  6. Jordus

    Jordus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    283
    Likes Received:
    70
    I've never needed my pin for anything and i've been with sprint for 7 years, so bite me.
     
  7. zpilot

    zpilot Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    11
    Consumer fail obviously :eek:
     
  8. zpilot

    zpilot Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    11
    Kinda hard to remember the pin that you set 7 years ago heh? Anyways, BB/RS employees will also ask for password reminders as well if you don't remember the pin.
     
  9. rdegk15

    rdegk15 Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    15

    Lol i have no idea what my pin is easier. I always have to answer the security question. No big deal
     
  10. NiCK Crush

    NiCK Crush Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    20
    Best Buy isn't Sprint. They don't do everything the exact same way as Sprint would in the same situation.
     
  11. Jordus

    Jordus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    283
    Likes Received:
    70
    I have never, not once needed my pin when dealing with Sprint.

    Point in case, I called chick and asked if she could give it to me and she said no big deal she could access my account anyway, thats when I had her talk to the BB person.

    BB failed because they refuse to call in activations,even when the systems fail.
     
  12. bowsback

    bowsback Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    My Best Buy called in my activation
     
  13. tjwoo

    tjwoo Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    218
    Likes Received:
    50
    I've been asked for my PIN for the last 4-5 phone upgrades in my family. I dont know how your regional sprint does business, but PIN has been there for a while. PIN was required for both services via phone call, radio shack, sprint store etc... Almost every case, if I had forgotten my PIN, they asked a security question. :confused:

    I bet you're complaining about a free headset best buy decided to hand you as well.

    Oh? because when I was there earlier, they COULDN'T call in for activations because even the call center was logged back. Keep hating.
     
    clwoodwork likes this.
  14. GeneralPatton

    GeneralPatton Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    38
    Yeah, amazing you've never needed your pin for the last 7 years.... everytime I call sprint I am always asked for pin or password. When you dial *7, the automated message always rambles on about the importance of having your pin.

    Personally, I just use the password
     
  15. Jordus

    Jordus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    283
    Likes Received:
    70
    Funny, I got right in when I called. :rolleyes:
     

Share This Page

Loading...