Wow no Unlock Code ??!??!Support


Last Updated:

  1. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yesterday i receive a brand new "newer turned on" Sony Ericsson X10a loked on Rogers so I'm on Fido and i try to unlock it ...Unlock by imei
    1- i try swiftunlocks
    They send me Unlock Code - 4835145929415781 doesn't work (5 times left )
    i try them before with my previous x10a and they were perfect !!!

    2-I try mobile in Canada and i get this :
    IEMI : 3594200328xxxxx
    Operator : rogers
    Cellphone : Sony Ericsson xperia X10a
    Unlock Code : Not Found

    Yes this is my second x10a because i have problem with previous one (just died one night left for charging)...and i have to send it to SONY ERICSSON service center and they send me this one. I have never try rodgers sim card on it i just insert my fido and unlock sim menu just pop up when i start the phone ...
    > Phone is locked on Rogers i want to unlock it <
    Can any body help me to unlock my phone by IMEI or any idea ???
    Can those guys from SONY ERICSSON service center did something unusual ?

    Thanks to everybody
    my mail is inbg@yahoo.com
    :confused:
     

    Advertisement
  2. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
    Well imagine

    if my understanding is correct

    that the ROGERS phone is LOCKED and you can't use your FIDO sim card in it

    this is why the unlock menu is popping up

    i think
     
  3. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    yes im on Fido and phone is locked on Rogers !
     
  4. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
    so there's your problem, i'm lost as to what the conclusion is that you're after
     
  5. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Can any body help me to unlock my phone by imei i will pay
    Or give me an idea who can do this !
     
  6. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    I am no techy person, but could you debrand it from the carrier you don't want and then stick in the sim you do want.
     
  7. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    debrand and unlock are 2 different things
    debrand in this case is just wallpaper
     
  8. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Told you I wasn't technical, sorry! Will go away now and leave the experts to it, lol.
     
  9. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    +1. But can you just clarify, you have purchased (only way to unlock it) a second code for your second phone and it doesn't work?
     
  10. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yes i purchase new code for new phone !!!!
    They send me Unlock Code - 4835145929415781 doesn't work (5 times left )
     
  11. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    And what did they say when you contacted them?
     
  12. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    the answer was:
    only method is the software unlock. works the best cost is 30 usd.
    but how i can be sure ?
     
  13. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
  14. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
    or buy the phone on the right network in the first place

    :rolleyes::D:rolleyes::D:eek::D:rolleyes::D:rolleyes:
     
    allbutlost likes this.
  15. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    anything cheaper than 30 buk
     
  16. uchi

    uchi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    can you buy a 10 dollar rogers sim card, pop that in, then unlock it and use your fido card? or borrow a friends rogers sim card and unlock the phone then try the fido.
     
  17. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Possibly, but as it's your phone I'll let you do the searching. ;)
     
  18. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    if i insert rogers sim unlock menu doesnt pop up ?!?!
    can u explain me what do u mean ???
     
  19. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Why would it if it's locked to them, you need to use your Fido card instead.

    BTW remove your IMEI number from your first post.
     
  20. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0

    pls explain !!!
     
  21. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
    is this thread still going ???

    i thought the sim would have melted by now

    Just use a ROGERS sim in the phone and be done with it
     
  22. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    any useful idea ??
     
  23. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    You've had one, try your Fido simcard instead of a Rogers one, as it's been pointed out as the phone is locked to Rogers it's not going to give you the option.
     
  24. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
    The phone only works on ROGERS

    you tried to unlock the phone and this HAS NOT worked

    WHAT ELSE do you expect ??

    conclusion

    FIDO sim is useless in your phone, so use ROGERS
     
  25. inbg

    inbg Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    CABLE METHOD RULZZ I USE X10 UNLOCKNG TOOL + 30 BUKS -----> WORKS PERFECT
    PHONE IS UNLOCKED !!!

    thanks to everybody who realy try to help
    and pls LAMEs stay away !!!

    http://www.swiftunlocks.com
     

Share This Page

Loading...