x10 debranding helpSupport


Last Updated:

  1. aodmisery

    aodmisery Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    14
    so i have a x10a and ive already debranded it but when i go into the se debug menu it shows my location is argentina. is there a debranding file for america generic. if so can you point me in the right direction. thanks
     

    Advertisement
  2. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
  3. aodmisery

    aodmisery Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    14
  4. CuBz

    CuBz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    230
    No, that link is how to debrand/rebrand. But you have to root first, but thats simple
     
  5. aodmisery

    aodmisery Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    14
    yeah i know how to debrand im just looking for the "america generic" debranding file. all the ones i find are for other countries, its also not on that list
     
  6. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Not sure, it's going to be one of these but not sure which...

     
  7. CuBz

    CuBz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    230
    He's right, it doesn't seem to be there :confused:
     
  8. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Not got a clue. They've posted on XDA too so I'm sure someone there can help.
     
  9. gunny5821

    gunny5821 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    501
    Likes Received:
    29
    This is why I have NOT done my phone yet. Not many on the USA market with picky AT&T have rooted and debranded. I was hoping that XZ10iUser or CUBz would be on the AT&T market, but no joy, your across the pond.

    So, have any USA AT&T folks, rooted and debranded with SUCCESS?? Please come forth and share..
     
  10. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    They have been doing for a while - [Q] Best method for rooting AT&T X10?, I know that's just for rooting but one of the two guides posted on XDA should help with getting it debranded. But you might as well just wait now anyway.
     
  11. CuBz

    CuBz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    230
    Debrand to the X10a North America Generic Firmware (R1FA014)?

    Do it HERE

    Although, some people say it doesn't work, but alot of people say it does. So it's up to you, because I don't want to be blamed if something was to go wrong lol
     
  12. ChudleyOne

    ChudleyOne Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    11
    *Slowly raises hand in loneliness* I'm running 023 firmware without issues for a couple days now. Titanium Backup working fine. Done fiddling with it for a few days at least.
     
  13. aodmisery

    aodmisery Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    14
    thanks for looking up the file but alas thats the argentina file that i already want it works for x10a but puts your location in argentina :(
     
  14. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
  15. aodmisery

    aodmisery Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    14
  16. CuBz

    CuBz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    230

Share This Page

Loading...