x10i - Bluetooth problemsSupport


Last Updated:

  1. cepa

    cepa Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Hi

    I've only had my phone a couple of weeks and pleased with it now that I have installed many of the recommended free apps.

    I have one problem though with the bluetooth. When I connect to my car bluetooth, everything is fine for 8 minnutes - calls can be made and received but then the bluetooth drops. As this happens when I am driving the easiest way to reconnect is by pressing the connect button in my car (ie not on the handset). It re-connects straight away and then works perfectly for the rest of the journey. This happens everytime I am in the car !

    I'm fairly sure the problem is with the phone as my Nokia5800 did not have this issue.

    Any ideas anyone ?

    Thanks
     

    Advertisement
  2. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,331
    Likes Received:
    7,598
    Hi and welcome to Android Forums!!
    Gonna move your thread to the x10i section

    Edit: not sure if this is the right phone forum, PM me anyone that sees this if i moved this thread to the wrong section (or any guide/mod that is online)
     
    rosered likes this.
  3. devizes18193

    devizes18193 Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    5
    Same issue here I think its a problem with 1.6
     
  4. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Hi Cepa, I responded to your other post about Bluetooth probs.

    Let us know how it works out, cos as you can see you are not alone!
     

Share This Page

Loading...