x10i on O2 Help plsSupport


Last Updated:

  1. gunit66

    gunit66 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    anyone pls tell me the setting for O2 for x10i:(
     

    Advertisement
  2. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    huh?
     
  3. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    22,479
    Likes Received:
    9,225
    Welcome to Android Forums. I've moved your question to the Xperia X10 section for you.

    Good luck.
     
    gunit66 likes this.
  4. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Run the simtoolkit or text ACTIVE to 2020
     
    gunit66 likes this.
  5. gunit66

    gunit66 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    done that phone registers and gets signal but drops signal after a couple of minutes????

    cant make calls etc??
     
  6. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Go to settings - wireless and networks - mobile networks and change the network mode to gsm only as that will boost your signal. If that doesn't work ring O2.
     

Share This Page

Loading...