"Y" key = "Tu", . . . Space = (space.)Support


Last Updated:

  1. ryangruhn

    ryangruhn Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    So any time I hit "Y" in upper or lower case I get "Tu." Any time I hit the space bar on the right side it gets me space plus "."

    I've calibrated my screen, taken the battery out for a few minutes, reset it multiple times and nothing works.

    Thoughts?!
     

    Advertisement
  2. ryangruhn

    ryangruhn Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Additionally,

    This is only in landscape mode. If I type in portrait the keyboard works fine.
     
  3. Slick1020

    Slick1020 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    494
    Likes Received:
    163
    Unplug the phone from the charger while you type.
     
  4. ryangruhn

    ryangruhn Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    It has been unplugged.
     
  5. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    menu-settings-language and keyboard-touch input-user dictionary.
     
  6. ryangruhn

    ryangruhn Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    No luck. Nothing of the sort in the user dictionary.
     
  7. ryangruhn

    ryangruhn Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    It is like the screen literally isn't sensing that I am touching the "y." When I press it the keys to the side enlarge but never the "y."
     
  8. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    have you tried a battery pull?
     
  9. ryangruhn

    ryangruhn Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
  10. ponderingfish

    ponderingfish New Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    could it have something to do with your language setting or a language error? tu is Spanish for you so maybe it thinks you are trying to type the word you.
     

Share This Page

Loading...