Yahoo-Incoming Server HelpSupport


Last Updated:

  1. Eric-VTX

    Eric-VTX Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
    Set could not finish? password or user name incorrect?
    But when I do it in the outgoing seem to go thru?
    I'm not recieving any messages? Please help thanks!
     

    Advertisement
  2. TBon350

    TBon350 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    5
    There's a ton of blog posts and message board postings on this. Yahoo's not compatible and you have to muck w/ the smtp settings in order to get it working. It still freaks out on me, so I just use the web-based interface for yahoo mail. (plus I can delete multiple emails at the same time w/ yahoo's web interface)
     
  3. gunrunner45

    gunrunner45 Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    I was able to get Yahoo Free Email working on the Moments "Email" App using the settings below. However I cannot take credit for the solution.


    Here is the original link.



    Yahoo Mail On The Motorola Droid | Android Phone Fans



    To set up Yahoo E-Mail on the Moment:

    1. Make sure Wi-Fi is turned off
    2. Press the E-Mail icon (the default Android E-Mail application)
    3. Enter your Yahoo E-Mail address and password
    4. Press
     
    SirSlayer likes this.
  4. edp

    edp Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    274
    Likes Received:
    28
     
  5. AndroidStephen

    AndroidStephen Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    3
    Thank you gunrunner45 (and whoever figured this out originally).
     
  6. Eric-VTX

    Eric-VTX Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    8
     
  7. edvan

    edvan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    3
    Awesome! thanx!
     
  8. fredphoesh

    fredphoesh Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Hi all

    This is driving me NUTS!!!
    I have used the settings mentioned above and tried them again and again and again, really, about 30 times, and it keeps on telling me it cannot verify my username/password.

    Someone somewhere mentioned trying TLS security... but port 143 does not support that, so anyone got that to work, please tell which port.

    sigh.
    Ive just moved to Hero from Touch HD and I had IMAP on Yahoo mail no probs on Wm6.5

    Tx
    Mark.
     

Share This Page

Loading...