Youtube App Gone


Last Updated:

  1. draky

    draky Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Velocity .3 installed on my phone and I just realized that I don't have any Youtube app on my phone. I'm having a hard time locating the apk for youtube. Can anyone help with this?

    Thanks
     

    Advertisement
  2. shag04

    shag04 Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    I second that my youtube is missing too
     
  3. dots

    dots Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    245
    Odd i have it
     
  4. RageXicity

    RageXicity Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    15
    I have it too, weird

    and it works fine too
     
  5. Goonie21

    Goonie21 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    42

    I have the you tube aswell i will try to find an apk for you
     
  6. draky

    draky Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Thank you. I even went to the m.google.com site to download it and it says it can't identify my phone so nothing...
     
  7. dots

    dots Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    245
    YouTube.apk

    That's the one that shipped with velocity .2
     
  8. shag04

    shag04 Active Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    thank you works great
     
  9. Nemesiis

    Nemesiis Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    Ever since installing Velocity .3 I've lost my Youtube widgets, not only that but I can't access the youtube page AT ALL anymore.
    It says my device is not supported.
    If I do manage to get to a vid my Ally tells me there is no application available to complete the process and it refuses to play.

    I've also lost my ability to connect to Outlook...

    Bummer, might have to go back to the old Velocity if I can't figure this out. :mad:

    **Last night I cleared caches and put the youtube.apk on my SD card. Once I installed it from there it was all good. Works great now...so far.
    Loving Velocity again but is the YouTube widget different for version .2 and .3? If so, could somebody post a link to the latest?
     

Share This Page

Loading...