YouTube App & Mobile Site issues


Last Updated:

  1. mobilephone2003

    mobilephone2003 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hey guys,

    just wondering if anyone is having the same issues as me with YouTube.


    The audio and video with the built in app is slightly off sync, with the picture moving very slightly ahead of the audio.

    There is an issue with subscriptions where a few selected channels show 0 videos, and going in results in all videos bringing up an error


    Viewing the site through the web browser is great, with subscriptions showing fine with new videos, but the flash player is not up to speed and this time the picture is quite far ahead of the video, to the point where it isn't really watchable.



    I don't think its just me, and I hope there might be an update soon as I can't find a workaround.
     

    Advertisement
  2. Lukehluke

    Lukehluke Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    24
    The Youtube player works fine for me.
     
  3. WozzaX

    WozzaX Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    6
    I am also noticing that video from youtube and other online sites (beebplayer) are slightly out of sync.
     
  4. antipesto93

    antipesto93 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    480
    Likes Received:
    35
    try using a task killer before going to start a video.
     

Share This Page

Loading...