Youtube App Problem.


Last Updated:

  1. GTCharged

    GTCharged Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    The youtube app that came pre-loaded on the phone pulls up, and the video loads, but it never plays.

    I don't know what's wrong, I try pausing and playing the video, but to no avail. This is for any video I search for with the app.

    Any ideas on what's the deal?
     

    Advertisement
  2. WaSTeLaNd

    WaSTeLaNd Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    415
    Likes Received:
    98
  3. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
    ??? Weird - both work equally well for me.

    BTW - check out the iVideo app.
     
  4. GTCharged

    GTCharged Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    Do you have a barcode for it?
    I noticed that some apps have barcodes that I can just scan using the barcode scanner.
    How many apps have a barcode? I would find it much easier if there was a list of apps with barcodes, so I can just scan it and d/l right away if it catches my eye. It would be something worth looking into for ease of access if there isn't already.
     
  5. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
    Yeah. No. I still haven't gotten into the whole barcode thing - guess I should at some point.

    Anyway - it's maybe not in the market anymore - be sure to check yr settings to allow d/l from someplace besides the market - anyway, it's here:

    iVideo - GreenCode

    It's not a viewer, per se. It is cool though.
     
  6. WaSTeLaNd

    WaSTeLaNd Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    415
    Likes Received:
    98
    Not for me the app crashes my phone more than playing videos
     
  7. sabertwist

    sabertwist Well-Known Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    10


    I have no idea. I just finished using my app with only 1 bar of 3G. It plays perfectly...no lag at all. It takes 15 secs to load.
     
  8. mynamewastaken

    mynamewastaken Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    81
    I was just about to post something about this myself.

    YouTube is the best stocked free and legal repository of music on the Internet today by far. There's not a song you can search for that's not available (ok the quality may by suspect, but it's there.) Ignore the videos :) I set up a playlist with what I want to listen to and then hook up my EVO in my car and hit Play All.

    I've been having trouble with this lately though. Often videos will simply not load, I just get a black screen and nothing else. Tap the screen and it shows the video at 0:00 and not playing. There isn't anything I can do to get it to play. And it's seemingly random.

    I'm starting to hate the YouTube App, and I'm looking for an alternative.
     
  9. kmoon89

    kmoon89 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    14
    Yeah...It's been said before that the YT app sucks lol, and it really does. I'm quite saddened by the fact that it just doesn't work as well as advertised. Videos take FOREVER to load, and only play half the time.
     
  10. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
    Maybe those of us not reporting the problem just aren't using it enough to see it.

    Like my wife tells me, I don't get around enough.

    That force close reported must be an app conflict?
     
  11. Never!?

    Never!? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    14
    This happens a bunch to me. Someone will tell a group of us to watch a video at work, my friend will whip his Iphone 3 out, ill whip out the evo and us the Youtube app, it buffers faster than his but never plays. I get a lot of shit this happens.

    :(
     
  12. scudder

    scudder Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    364
    I am having the SAME problem...in both the youtube app ANY the browser.

    I was actually in my Dolphin Browser and while I was there signed in to my youtube account to see a video. I tried to view it, got the swirling "loading video" icon and then that error message.

    I then remembered that there was a youtube app. Tried that...SAME PROBLEM.

    I THEN thought, perhaps, it as some sort of Flash issue (WHO KNOWS....??? I thought youtube used Flash...?? And perhaps a problem with full Flash 10.1??...NO CLUE at this point, trying ANYTHING). So I ditch the app and Dolphin and launch the "Internet" browser. Super fast browser (my first launch with it since upgrading to 2.2) but SAME ERROR MESSAGE.

    SOME youtube videos worked...others DID NOT.

    Anyone have a reason/fix???

    Scott
     

Share This Page

Loading...