Z4Root seems to do nothing for my Droid 2


Last Updated:

  1. AcesFull

    AcesFull Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Okay, downloaded this in version 1.1, and it failed. Tried again with version 1.3.0 and again a fail.

    Whether I tell it to temporary root or permanant root, it just thinks and thinks and thinks and does nothing. My Droid 2 doesn't freeze or stop running, so I eventually just back out of the app.

    Found nothing about this in searching the forums.

    Ideas as to what might be causing this?

    System version 2.3.20.A955

    ETA: sorry, wrong forum. Can a mod move to the ROOT forum?
     

    Advertisement
  2. Thornfullessrose

    Thornfullessrose Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    840
    Likes Received:
    63
    I don't have a solution but I can confirm it worked fine on my DROID2. It did take a while though.

    edit: Maybe give it more time?
     
  3. AcesFull

    AcesFull Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    What is "a while?" I let it run for a couple of minutes.
     
  4. AcesFull

    AcesFull Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Just had a meeting, and let it run for an hour. Pretty sure that's a fail.
     
  5. CT53

    CT53 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    6
    I tried mine at first just as Temporary Root and it was taking a long time so I backed out and uninstalled.. I just reinstalled and I just did mine and it maybe took 5-10 minutes.. After that Install Titanium Backup.

    I have uninstalled a few things but I'm not sure what is safe to uninstall. Does anyone have a list?
     
  6. Super_Six_Two

    Super_Six_Two Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    76
  7. CT53

    CT53 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    6
  8. xTheyxCallxMexBx

    xTheyxCallxMexBx Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Try rebooting the phone and then running z4root?
     
  9. CT53

    CT53 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    6
    Yea that's what I had to do on mine.. And on my mom's Fascinate.
     
  10. festre

    festre New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I rooted with z4root. I let it run for 10 minutes, rebooted myself, then I ran z4root again and it said i got superuser access. Pretty much in that order. I then got the "Adfree" app and now I'm as happy as a little gurl!!! Good luck!! :)
     
  11. AcesFull

    AcesFull Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Finally. Rebooted a few times, and eventually it "took." Phone rooted, adfree installed.

    Now, back to the forums to find out how to get rid of bloatware and choose apps to kill off.
     
  12. CT53

    CT53 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    6
    Get TITANIUM BACKUP :)
     

Share This Page

Loading...