Zeam - Home ReplacementGeneral


Last Updated:

  1. adrenalinerush12

    adrenalinerush12 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    118
    This is my custom version of Zeam, a super smooth and fast home replacement.

    Features:
    - lightweight
    - backward compatible to cupcake
    - 3 to 9 screens with a screen picker
    - custom applications drawer animations with slide
    - custom button mappings
    - quick uninstall from delete-zone
    - fullscreen mode

    1.2.0:
    - added nexus one and htc desire screen formatting
    - added another button mapping for adding a workspace item

    1.2.1:
    - screen formatting for donut devices and later
    - added quick uninstall on delete-zone drop
    - added 15% width to the side buttons

    1.2.2:
    - fixed phantom images on scroll
    - rewrote screen formatting
    - speed improvements
    - lots of bug fixes

    1.2.3
    - minor bug fixes and refactoring
    - fullscreen mode

    1.2.4
    - workaround for corrupt db causing force close loop
    - fixed adding item to screen bug
    - fixed some widget issues

    1.2.5
    - bug fixes

    Screenshots:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Fullscreen Mode:
    [​IMG]



    Download: http://www.mediafire.com/?gozmidw42ym





    .
     

    Advertisement
    ljbaumer, EricAtUNC, Jazzy79 and 3 others like this.
  2. dracozny

    dracozny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    318
    Likes Received:
    23
    I'm assuming you are using the paid weather widget app?
     
  3. ThorSkaagi

    ThorSkaagi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    12
    Looks nice. Thank I'll try it out.
    How did you get the green Handcent SMS icon?
     
  4. adrenalinerush12

    adrenalinerush12 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    118
    Yes, it's Beautiful Widgets.
     
  5. hattrick

    hattrick Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    29
    Is there an options to set the number of screens (like Helix)? Hate having unused screens.
     
  6. JohnnyThumbz

    JohnnyThumbz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
  7. adrenalinerush12

    adrenalinerush12 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    118
    No there isn't that I know of. I hate having unused screens too. I'm actually working on theming this home replacement, I don't like the icon that comes up when you delete an app. It's an ugly red ring.
     
    hattrick likes this.
  8. jfp2004

    jfp2004 Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    9
    Awesome! I've wanted a home replacement app like this for awhile, but most of them are only for 2.0 and above. Works great for me so far!
     
  9. Bswartz95

    Bswartz95 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    41
    I agree. For me, 5 is perfect.
     
  10. ERISLOVER

    ERISLOVER Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    6
    just downloaded, is it in the market too?
     
  11. n2imagination

    n2imagination Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    153
    Likes Received:
    11
    Just installed it but cant find any menu area to change any options. 9 screens, dialer softkey (unused on eris, wish I could program that to my choice), and app drawer softkey that zooms in/out of app window. seems to run cleaner than other homes. Not laggy with dialer, which is my prob with most other homes. Seems to be a cleaner running Helix kind of. But 9 screens! Really!? I couldn't imagine using that many screens, and if you did I think the phone would bog down quickly with all those widgets running. Once it caches the apps the app drawer pulls up fairly quickly. Can not find anything on this app though. Where did it come from? Does the dev have a site for input? When is this due in market?
     
  12. adrenalinerush12

    adrenalinerush12 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    118
    Yeah, I know. There aren't any menus to change anything. It isn't in the market yet, so idk that either. I think it might be on the slideme market.

    9 screens is deff overkill. I hardly use 3. Hopefully the developer will implement some options into the next releases. I'll post any updates I find to it in this thread.
     
  13. dbzeris

    dbzeris Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3


    Noticed in your weather app that it shows Blackshear as the location, is that Blackshear, GA?
     
  14. adrenalinerush12

    adrenalinerush12 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    118
    Sure is. From there or something?
     
  15. dbzeris

    dbzeris Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3
    I live in Glennville, GA. A little over an hour north of Blackshear, GA. I'm originally from the Savannah area.
     
  16. adrenalinerush12

    adrenalinerush12 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    118
    Oh, yeah, sweet. I've been there plenty of times. That's cool.
     
  17. rvpartsguy

    rvpartsguy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    308
    Likes Received:
    25
    this is actually in the slideme market
     
  18. tonyb81

    tonyb81 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    88
    I'm diggin this one, seems faster than Helix too, just need to get rid of some of these excess screens.
     
  19. AdrianC14

    AdrianC14 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    776
    Likes Received:
    62
    Sorry, but how do you install this on your phone?
     
  20. tonyb81

    tonyb81 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    88
    Download the apk file in the OP's post,put it on your sd card, then use Astro (can find in app store, used to find files on sd card) to install it.
     
    AdrianC14 likes this.
  21. n2imagination

    n2imagination Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    153
    Likes Received:
    11
    just a note... Doesn't seem that any "Pure" widgets work with this home yet. Pure cal, pure music, pure grid cal, etc. They just sit there saying loading... They work with all other home versions I have tried so I think this might be the zeam devs issue vs Pure widgets dev.
     
  22. hasbrobot

    hasbrobot Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    286
    Likes Received:
    15
    Link for the custom apk is dead
     
  23. omfgwtflawl

    omfgwtflawl Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    6
    Downloaded, installed, and the home screen will not allow me to place an app and click into it on the home screen. Beautiful Widgets does work, but Mini Info will not show any info in the widget. This needs to be fixed.

    Edit: I've found that twicca doesn't work either, going back to Sense UI until this all gets fixed.
     
  24. hasbrobot

    hasbrobot Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    286
    Likes Received:
    15
    Thanks for the link
     
  25. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    9,691
    Likes Received:
    8,364
    I like the look of this. I just wish I could use the Sense widgets with it.
     
    TDianna likes this.

Share This Page

Loading...