Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Nexus > (Verizon) Galaxy Nexus - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 29th, 2012, 08:06 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 72
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default Solved - Roaming but have data connection? (No signal after back up?)

Hello, strange thing happened this morning.

I'm on 4.0.2, rooted and unlocked, flashed IMM76K radio a week ago with no issues.

This morning I did a backup with clockwork, rebooted and now I have no bars and a little R (assuming roaming) in an area I always have 2 bars of 4g in.

I re-flashed the radios, no fix. I also pulled the battery and sim, let a sit a couple mins, and put back together. No fix. Should I wipe data/cache?

txeris is offline  
Last edited by txeris; May 29th, 2012 at 09:51 AM.
Reply With Quote
sponsored links
Old May 29th, 2012, 08:22 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
trophynuts's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: SouthEastern US
Posts: 5,492
 
Device(s): Iphone 5
Carrier: Verizon

Thanks: 1,823
Thanked 1,847 Times in 1,182 Posts
Default

I would try restoring to the backup you made first.
trophynuts is online now  
Reply With Quote
Old May 29th, 2012, 08:26 AM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 72
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

Well, my phone vibrated when I got notification of your response, so I ran a speedtest to see if I had a data connection... yup. Got 2mbs down and .5 up. Not great.. but definately not roaming. I'll restore.
txeris is offline  
Reply With Quote
Old May 29th, 2012, 08:38 AM   #4 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 72
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

Restore didn't work. Taking this opportunity to flash AOKP.

edit..

Flashed. Still shows roaming but I have data. Maybe hardware.. maybe the radios I flashed finally borked.

edit..

Flashed 4.0.2 radios back. Still roaming. Anyone in DFW experiencing this?

edit..

Re-flashed 4.0.4 and I have my bars back. Finally got me to jump to AOKP so it was a good thing.
txeris is offline  
Last edited by txeris; May 29th, 2012 at 09:51 AM.
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Nexus > (Verizon) Galaxy Nexus - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.