Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Viewsonic ViewPad 10e

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 15th, 2011, 10:47 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Viewsonic 10e HDMI Question

Hello,

I am testing the new Viewsonic 10e and I cannot seem to get anything out the HDMI port. Any suggestions? The TV does not see any input and there is no indication that the device is aware that the port is connected to a display.

Thanks,

Kevin

Advertisements
baleokjm is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 15th, 2011, 10:53 PM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by baleokjm View Post
Hello,

I am testing the new Viewsonic 10e and I cannot seem to get anything out the HDMI port. Any suggestions? The TV does not see any input and there is no indication that the device is aware that the port is connected to a display.

Thanks,

Kevin
Fixed through a combination of reboots of the device and the TV...
baleokjm is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Viewsonic ViewPad 10e
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.