Go Back   Android Forums > Android Development > Developer Forums > Virtuous

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 22nd, 2010, 11:21 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 33
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Audio not resuming when using Google Navigation

Hey guys - can someone check out their phone for me? When I was using the beta, I had tried playing music, and then running google navigation. Previously there was an issue where when the navigation spoke, the music would stop, and not resume after the navigation was done speaking as it's supposed to. I could have sworn this issue was fixed when I was using the beta. Now on 3.1 official, it seems to not be working again. I'd appreciate if someone could give it a shot...

Bleakneonblack is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 23rd, 2010, 06:03 PM   #2 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 33
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It appears this feature somehow broke in the official 3.1 update. The beta was working fine.
Bleakneonblack is offline  
Reply With Quote
Old October 27th, 2010, 07:54 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Same issue

Yes. I am facing the same issue in 3.1
I think it used to work just fine for me on 3.0.1
hariyali is offline  
Reply With Quote
Old October 31st, 2010, 06:41 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Seems to be limited for Music

This issue seems to be limited to the Music App.
I used the xiia live app and that seemed to resume just fine after the navigation audio .
hariyali is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2010, 12:14 AM   #5 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: California
Posts: 572
 
Device(s): Nexus 4
Carrier: Not Provided

Thanks: 128
Thanked 85 Times in 61 Posts
Default

I noticed that I have this problem as well with the HTC Music App and running GPS.
ttran97 is offline  
Reply With Quote
Old November 12th, 2010, 10:53 AM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 45
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default No Debate Needed

The person who said it was based on the music app is correct; no need for people to post "me too".

PowerAMP resumes during nav just fine.
jdmba is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Development > Developer Forums > Virtuous
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.