Go Back   Android Forums > Android Development > Developer Forums > Virtuous

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 20th, 2010, 11:59 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default after loading hboot 0.92 lost my wifi?

I had 0.77, and upgraded as required. but now my wifi isn't working. will this work again after the new virtuous rom gets installed or do I need to try to downgrade back to 0.77?

Advertisements
rkhouse is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 20th, 2010, 12:29 PM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

ok, it is working again with new rom installed.
rkhouse is offline  
Reply With Quote
Old December 20th, 2010, 03:53 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rkhouse View Post
ok, it is working again with new rom installed.
Help!

I mistakenly updated the ROM without installing hboot 0.92, How can I break the loop?

Charlie McClain, PhD, JD
chasmccl is offline  
Reply With Quote
Old December 20th, 2010, 04:44 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 59
 
Device(s): HTC Incredible
Carrier: Not Provided

Thanks: 14
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by chasmccl View Post
Help!

I mistakenly updated the ROM without installing hboot 0.92, How can I break the loop?

Charlie McClain, PhD, JD
Already answered your question in your other thread.
Best to keep the same question in only 1 thread.
incred99 is offline  
Reply With Quote
Old January 6th, 2011, 12:29 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 9
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Lost my Wifi as well after upgrading to hboot 0.92 while still running Virtuous 3.1.
Upgrading to Virtuous 3.2 fixed it.
simshaun is offline  
Reply With Quote
Old January 7th, 2011, 05:07 PM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 53
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by simshaun View Post
Lost my Wifi as well after upgrading to hboot 0.92 while still running Virtuous 3.1.
Upgrading to Virtuous 3.2 fixed it.
Same thing happened to me. Wish I downloaded the rom before flashing the boot.
anicotra is offline  
Reply With Quote
Old January 17th, 2011, 05:32 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Wisconsin
Posts: 7
 
Device(s): Droid Incredible
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by anicotra View Post
Same thing happened to me. Wish I downloaded the rom before flashing the boot.
Yeah.... Having issues trying to get the ROM to d/l over 3G. At least my phone went into 3G....earlier it was stuck on 1X.
achernow is offline  
Reply With Quote
Old February 10th, 2011, 10:55 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 9
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by achernow View Post
Yeah.... Having issues trying to get the ROM to d/l over 3G. At least my phone went into 3G....earlier it was stuck on 1X.
I was having this issue for a long time where it would randomly lose 3G in areas that I had full bars of 3G before. Turns out it had something to do with having updated the PRT lists after rooting. I followed a "fix" process mentioned in I think the XDA forums, and have not had the issue ever since.
simshaun is offline  
Reply With Quote
Old February 26th, 2011, 07:27 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try the Fix Permission in Rom Manager
epox123 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Development > Developer Forums > Virtuous
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:34 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.