Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp Sequent > Warp Sequent - All Things Root

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 20th, 2013, 06:02 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default My phone won't root when i run extracted files

ive been trying to root my phone for 5 hours and I still can't get it i followed the instructions from this thread -------> [Tutorial] How to root the ZTE Warp Sequent. USE AT YOUR OWN RISK

i have the correct drivers, i went to computer and manage and made sure there wasnt a yellow triangle

i plugged my usb to my phone then to the computer and put it in charge only

then downloaded the zip file

restarted my computer

extracted the zip file

then ran the runme.bat

but i keep ending up with:
---STARTING---
---WAITING FOR DEVICE
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *

after that it just stays there and my phone never reboots.
and if i try to close command prompt and run the runme.bat again i get
---STARTING---
---WAITING FOR DEVICE

unless i reboot my computer
im running windows vista home premium but i doubt thats the problem
please get me some help here

Advertisements
grashan is offline  
Last edited by grashan; January 20th, 2013 at 06:25 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old January 20th, 2013, 07:15 PM   #2 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

usb debugging. in the phones settings menu, you have to turn it on for adb to see it, thats why it cant proceed kuz it cant see the debug connection
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 20th, 2013, 08:33 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I had that turned on them whole time
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 20th, 2013, 10:58 PM   #4 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

as well as allowing installation of applications from unknown sources? kuz with those on, the drivers from zteusa.com installed, phone plugged in, and running the package as is from a folder you extracted it all to, it should just work...
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 20th, 2013, 11:01 PM   #5 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

problem is the damned program cant find the phones adb connection. what drivers did you download and install?
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 20th, 2013, 11:05 PM   #6 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

http://166.78.74.38/media/wysiwyg/ZTE-WarpSequent/ZTE_Warp_Sequent_USB_Driver_EXE_-_4.28MB_.zip

if those arent the drivers you used, install that, then switch usb ports to one you havent tried plugging the phone into yet if at all possible. that will force a driver reinstallation
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 12:08 AM   #7 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I downloaded the one from that website.
I think that's it, the one you gave me the link to
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 12:16 AM   #8 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

ah, i dunno im all kinds of out of it lol. long day and i been focusing really hard on cm and not much else. but yea, i dunno man, the program cant find anything using adb, that is what that means. hopefully someone else is able to help
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 12:28 AM   #9 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

what if i make a video and upload it to youtube,
could you try too see if you notice me doing something wrong?
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 01:38 AM   #10 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

not really, and i personally am working on a project at the moment, but go into the device manager and check that it says android at the top, if there isnt an android device listed the drivers arent installed right. basically i dont know that its necessarily anything youre doing wrong, all i know for sure is that particular scenario is caused by adb not seeing the phone for one reason or another, could be drivers, could be usb debugging isnt on, could be a screwy usb port, could be a bad cord, but just start by checking to see if the device is listed in device manager, itll be in the android category under zte adb something or other
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to junkie2100 For This Useful Post:
grashan (January 21st, 2013)
sponsored links
Old January 21st, 2013, 03:09 PM   #11 (permalink)
Member
 
jsphmuckey's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Port Aransas, TX
Gender: Male
Posts: 111
 
Device(s): ZTE Warp Sequent! Was with MetroPCS, but now w/ Boost Mobile. LG Esteem. Started rootin & romin w/ m
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 36
Thanked 11 Times in 9 Posts
Default Re: My phone won't root when i run extracted files

Ok, so the SAME thing was happening to me bro! You know what it is! When it asks for what type of connection to your comp you want it had to be on Charge Only. For whatever reason it wouldn't work in Media Transfer nor would it work on Software. Hope this helps!
jsphmuckey is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 04:20 PM   #12 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

still not working. i went to computer clicked on android after going into device manager it is ZTE Composite ADB interface
is that the rite driver?
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 06:15 PM   #13 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i guess its just not root able
-.- im doing everything rite and get the same results
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 06:24 PM   #14 (permalink)
Senior Member
 
HiiiPowers's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Gender: Male
Posts: 654
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 108
Thanked 195 Times in 137 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by grashan View Post
still not working. i went to computer clicked on android after going into device manager it is ZTE Composite ADB interface
is that the rite driver?

You just don't have the right drivers I think I was having the same problem Once you download and extract the drivers run the zte thing in the folder then put usb debugging on and connect to the computer charge only then run the script and see if that works
HiiiPowers is online now  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 07:02 PM   #15 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

try right clicking the runme thing and doing run as administrator
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 07:11 PM   #16 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i got a totally different result when clicking run as administrator. but it didnt work still
im gonna get the drivers from the link you gave me
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 07:18 PM   #17 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

ok so i tried installing the zipped file you gave me for the drivers and a window pops up saying "you have installed a higher version aplication, and the installation will exit."
i updated the driver after a while cus i thought they were too old, do you think that might be it?
grashan is offline  
Last edited by grashan; January 21st, 2013 at 07:21 PM.
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 07:23 PM   #18 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

down graded them and tried again it still didnt work
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 07:44 PM   #19 (permalink)
Member
 
chrisjv3393's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Gender: Male
Posts: 342
 
Device(s): Samsung Galaxy Prevail, ZTE Warp Sequent
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 33 Times in 23 Posts
Default

I suggest u uninstall everything u downloaded for the phn, drivers, the root scripts and adb or android sdk. Make A new administrator account and try everything all over again. And make sure u read correctly to know wat ur doing. The root program wont work if u on another Account while all the stuff u downloaded, is on another account. It happend to me
chrisjv3393 is offline  
Reply With Quote
Old January 21st, 2013, 07:57 PM   #20 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Is was all on one account.
but it was then administrator account but I used the admin. password to get everything download and that part worked fine.

I'll try to redo the whole thing
grashan is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 21st, 2013, 10:28 PM   #21 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

how did running as administrator give you a different result?
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 22nd, 2013, 09:32 PM   #22 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

it gives me this:

Press any key to continue . . .
# CONFIRM ALL THE ABOVE THEN
Press any key to continue . . .
--- STARTING ----
--- WAITING FOR DEVICE
The system cannot find the path specified
--- creating temporary directory
The system cannot find the path specified
--- cleaning
The system cannot find the path specified
--- symlinking tmp directory
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
--- Rebooting
The system cannot find the path specified
--- WAITING FOR DEVICE TO RECONNECT
--- PLEASE WAIT, THIS MAY TAKE A WHILE
if it gets stuck over here for a long tim
disconnect usb cable and reconnect it
toggle "USB DEBUGGING" (first disable
The system cannot find the path specified
--- DEVICE FOUND
--- enabling emulator hack
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
--- Rebooting
The system cannot find the path specified
--- WAITING FOR DEVICE TO RECONNECT
--- PLEASE WAIT, THIS MAY TAKE A WHILE
if it gets stuck over here for a long tim
disconnect usb cable and reconnect it
toggle "USB DEBUGGING" (first disable
The system cannot find the path specified
--- DEVICE FOUND
--- pushing busybox
The system cannot find the path specified
--- correcting permissions
The system cannot find the path specified
--- remounting /system
The system cannot find the path specified
--- checking free space on /system
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
--- copying busybox to /system/xbin/
The system cannot find the path specified
--- correcting ownership
The system cannot find the path specified
--- correcting permissions
The system cannot find the path specified
--- installing busybox
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
--- pushing SU binary
The system cannot find the path specified
--- correcting ownership
The system cannot find the path specified
--- correcting permissions
The system cannot find the path specified
--- correcting symlinks
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
--- pushing Superuser app
The system cannot find the path specified
--- cleaning
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
The system cannot find the path specified
--- rebooting
The system cannot find the path specified
ALL DONE!!!
Press any key to continue . . .
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 23rd, 2013, 08:18 PM   #23 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

--- DEVICE FOUND
that means running as administrator was your original problem
now you seem to have an issue with it not finding the files that should be in the "files" folder

are you right clicking and running as administrator or dropping it in a command prompt? dont use the command prompt to start the program that will cause issues
junkie2100 is online now  
Last edited by junkie2100; January 23rd, 2013 at 08:21 PM.
Reply With Quote
Old January 23rd, 2013, 08:24 PM   #24 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

kuz if your files are in c:\folder1\
and the command prompt says
C:\folder2>
its looking for the stuff in folder2... but it wont find it kuz its in folder 1...
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old January 26th, 2013, 10:12 PM   #25 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 65
 
Device(s): HTC Eris, LG Optimus M, ZTE Warp Sequent, LG Lucid 2
Carrier: Verizon Wireless

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by junkie2100 View Post
--- DEVICE FOUND
that means running as administrator was your original problem
now you seem to have an issue with it not finding the files that should be in the "files" folder

are you right clicking and running as administrator or dropping it in a command prompt? dont use the command prompt to start the program that will cause issues
i was right clicking then run as admin.
grashan is offline  
Reply With Quote
Old January 27th, 2013, 08:22 AM   #26 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,279
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 676 Times in 518 Posts
Default

well, i dunno. i looked into those errors you got when running as administrator, it couldnt find the stuff in the folder called files, that file must be in the same place as runme or it wont work. but yea, im stumped, i dunno what is going wrong but my first guess would have to be a driver issue or something, when you open device manager can you see the zte adb thing right away or do you have to press the + next to android and expand that category to see it? kuz if its not hidden in the android category then the driver has an issue. also you may have better luck with another computer, some computers dont get along with this phone, especially older ones. and did you manually install the drivers using the device manager or did you let it install itself? maybe try going into the device manager, right clicking it, hitting uninstall, then unplugging it and plugging it back in will help, that should refresh the current driver in use. if that stuff doest work, well i dunno what else to tell you my friend
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Reply
Tags
4.0.4, adb, boost, ics, mobile, noob, root, sequent, zte


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp Sequent > Warp Sequent - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:14 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.