Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Motorola XOOM > Xoom - Support and Troubleshooting

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 14th, 2011, 02:06 PM   #1 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Tennessee
Posts: 807
 
Device(s): Galaxy Tab 10.1 Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 133
Thanked 161 Times in 105 Posts
Mad Did 3.0.1 break HDMI out on the XOOM?

I was using a mini HDMI out to watch my XOOM files on the TV. Now it doesn't work.

Did 3.0.1 or the new flash break this feature? Does anyone else with 3.0.1 and Flash 10.2 have this same issue?

ckelly33 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 14th, 2011, 02:12 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 106
 
Device(s): Motorola Xoom, Samsung Captivate
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 38 Times in 35 Posts
Default

No problems here. Did you try resetting your xoom?
androidguy65 is offline  
Reply With Quote
Old March 14th, 2011, 03:48 PM   #3 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Tennessee
Posts: 807
 
Device(s): Galaxy Tab 10.1 Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 133
Thanked 161 Times in 105 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by androidguy65 View Post
No problems here. Did you try resetting your xoom?
How? Like a reset to factory settings?
ckelly33 is offline  
Reply With Quote
Old March 14th, 2011, 04:09 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 106
 
Device(s): Motorola Xoom, Samsung Captivate
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 38 Times in 35 Posts
Default

No simply turn it off and then on
androidguy65 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to androidguy65 For This Useful Post:
marctronixx (March 14th, 2011)
Old March 14th, 2011, 10:10 PM   #5 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Tennessee
Posts: 807
 
Device(s): Galaxy Tab 10.1 Galaxy Nexus
Carrier: Not Provided

Thanks: 133
Thanked 161 Times in 105 Posts
Default

I'm embarrassed to say...that worked. Thanks.
ckelly33 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ckelly33 For This Useful Post:
marctronixx (March 15th, 2011)
Old March 14th, 2011, 11:20 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pluto
Posts: 154
 
Device(s): EVO 4G, Xoom
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 38 Times in 33 Posts
Default

Don't be embarassed. That's the first rule of tech support. Tell um to turn it off then back on and see if that fixed it.
papermonkey01 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to papermonkey01 For This Useful Post:
marctronixx (March 15th, 2011)
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Motorola XOOM > Xoom - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:14 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.