Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp (N860)

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

Like Tree2Likes
  • 1 Post By drewhill77
  • 1 Post By alsaces daddy

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 19th, 2012, 09:18 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Sep 2012
Location: Canada
Gender: Male
Posts: 38
 
Device(s): ZTE N860 (Public Mobile)
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Wifi Tether App Root Issue?

Hey guys,

So I managed to install clockworkmod, and rooted by stock rom with superadmin. I installed Wifi Tether for root phones, it works perfectly. I ran across some issues though. There is something strange happening. When I open the Wifi Tether it connects to all these devices and internet is working:

- iPhone 3G
- iPhone 4
- Samsung Galaxy Tab 10.1
- Even the PC detects the hotspot (but doesnt work that I understand)

The tethering my 3g internet works all those devices tested them all with the wifi tether. Now here is the strange thing.

I also have the SAMSUNG GALAXY NOTE i717R, when I open the Wifi on it and hit scan, it finds all my networks at home, but for some weird reason, it doesnt detect my ZTE N860 Wifi Tether hotspot, is there a reason why. I just got the phone new the SAMSUNG GALAXY NOTE I717R.

How is it possible that all the apple iphones, and the samsung galaxy tab 10.1 picks up my wifi network from my zte and the NOTE doesnt even pick up the wifi hotspot signal, can anyone tell me, maybe there is a modification that has to be done in order for the note to pick up the hotspot given by the zte wifi tether ?

ayoshidage is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 19th, 2012, 09:52 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
uknow's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Gender: Male
Posts: 573
 
Device(s): stock s3,zte warp rooted runing cm10;) special thanks to all the warps developers
Carrier: T-mobile

Thanks: 66
Thanked 61 Times in 51 Posts
Default

Shot your doing good lol I can't get mine show up on any other devices lol
__________________
You Can Do It...We Can Help
uknow is offline  
Reply With Quote
Old October 19th, 2012, 06:49 PM   #3 (permalink)
AF Contributor
 
LilBit's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: U.S.A.
Gender: Female
Posts: 5,823
 
Device(s): ZTE Warp N860 Custom Rom
Carrier: Encrypted

Thanks: 8,975
Thanked 3,300 Times in 2,144 Posts
Default

Might be the device, not your zte hotspot.
LilBit is offline  
Reply With Quote
Old November 3rd, 2012, 10:54 AM   #4 (permalink)
AF Contributor
 
smartmanvartan's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Montreal, Canada
Gender: Male
Posts: 1,332
 
Device(s): ZTE N861 Rooted With unamed Rom, ZTE N860 Rooted With Voltron OC V2 (Testing), ZTE N762 Rooted
Carrier: Public Mobile

Thanks: 434
Thanked 620 Times in 431 Posts
Send a message via Skype™ to smartmanvartan
Default

its the ad hoc network type that is not detected on certain devices... my friend couldn't tether on to my phone when i was using the wifi hotspot for root users(or barnacle) with his HTC Desire stock rom...same issue... I dont have that issue anymore since i got the stock tether menu and stock wifi hotspot to work on my rom(Voltron)
smartmanvartan is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to smartmanvartan For This Useful Post:
alsaces daddy (November 3rd, 2012)
Old November 7th, 2012, 07:21 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
alsaces daddy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Florida
Gender: Male
Posts: 4,920
 
Device(s): ZTE Warp (retired) LG Optimus G (rooted and unlocked)
Carrier: Sprint

Thanks: 2,352
Thanked 1,882 Times in 1,228 Posts
Default

I can't get mine to connect to my Craig tablet. (Yeah it's cheap get off me) lol
__________________
Now, now, children. Let's BEHAVE.

If someone has helped you, then hit the THANKS! if it needs a MODS attention, hit !REPORT
alsaces daddy is online now  
Reply With Quote
Old November 8th, 2012, 08:41 AM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 380
 
Device(s): ZTE Warp 4G (N9510) ZTE Warp (N860)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 299
Thanked 125 Times in 89 Posts
Default

Try another tethering App. Barnacle or something else. See what happens. You can also try to manually connecting since you know the name of your hotspot.
xman95 is offline  
Reply With Quote
Old November 8th, 2012, 11:11 AM   #7 (permalink)
Senior Member
 
alsaces daddy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Florida
Gender: Male
Posts: 4,920
 
Device(s): ZTE Warp (retired) LG Optimus G (rooted and unlocked)
Carrier: Sprint

Thanks: 2,352
Thanked 1,882 Times in 1,228 Posts
Default

I have tried 6 different ones. The yellow wifi tether for root users works for a brief minute then disconnects. I don't get it.
alsaces daddy is online now  
Reply With Quote
Old November 8th, 2012, 01:37 PM   #8 (permalink)
Senior Member
 
drewhill77's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, IN
Posts: 657
 
Device(s): ZTE Warp, Samsung Galaxy Prevail
Carrier: Not Provided

Thanks: 87
Thanked 203 Times in 162 Posts
Default

Are you using one of the oc kernels? If so make sure video.accelerate.hw is either not in build.prop or commented out
xman95 likes this.
__________________
If you don't already have a dropbox account click this link http://db.tt/cWUg5hOR

I don't want your money...unless you want to give it to me. But if I've helped you...hit that thanks button
drewhill77 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to drewhill77 For This Useful Post:
alsaces daddy (November 8th, 2012)
Old November 8th, 2012, 03:48 PM   #9 (permalink)
Senior Member
 
alsaces daddy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Florida
Gender: Male
Posts: 4,920
 
Device(s): ZTE Warp (retired) LG Optimus G (rooted and unlocked)
Carrier: Sprint

Thanks: 2,352
Thanked 1,882 Times in 1,228 Posts
Default

That was the very last line in the build prop. Thanks I just rebooted so I'm gonna try it out.

Edit: it worked! Thanks drew!
xman95 likes this.
alsaces daddy is online now  
Last edited by alsaces daddy; November 8th, 2012 at 04:32 PM.
Reply With Quote
Old November 9th, 2012, 01:54 PM   #10 (permalink)
Senior Member
 
drewhill77's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, IN
Posts: 657
 
Device(s): ZTE Warp, Samsung Galaxy Prevail
Carrier: Not Provided

Thanks: 87
Thanked 203 Times in 162 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by alsaces daddy View Post
That was the very last line in the build prop. Thanks I just rebooted so I'm gonna try it out.

Edit: it worked! Thanks drew!

Good...glad it worked:-)
drewhill77 is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Reply

ZTE Warp
Current Rating:
Rate this Phone:

The ZTE Warp is another high-end (by their standards) phone for Boost Mobile. It boasts Android 2.3, a 1GHz processor, a 4.3 inch display, a 5 megapixel camera and more. It debuted at $250, an affordable price for a phone this powerful. ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp (N860)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:36 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.