Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp (N860)

Like Tree1Likes
  • 1 Post By drewhill77

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 5th, 2012, 11:14 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Home
Gender: Female
Posts: 6
 
Device(s): Kindle Fire (rooted) ZTE Warp
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New and Help!

Hey everyone. I'm new to this group, so please bare with me as I learn my way around.

I have a ZTE Warp, it was used from a family member. She never had an issue with it. I purchased a "broken" warp, to get the glass screen off it, since hers was cracked... I have not rooted the phone....yet. These are my issues.... The phone has a section that does not respond to touch.. so that makes it a little annoying, but not unbearable, b/c I can rotate it and achieve my goal... the other issue is... the phone will periodically go spastic!!! It's like it's obsessed or something! It drives me bat s%$^ crazy! I have to remove the battery and let it reboot, and sometimes that doesn't correct the problem. Any help would be wonderfully appreciated... thanks so much!

Advertisements
alatte4me2 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 5th, 2012, 12:02 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
drewhill77's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, IN
Posts: 662
 
Device(s): ZTE Warp, Samsung Galaxy Prevail
Carrier: Not Provided

Thanks: 89
Thanked 204 Times in 163 Posts
Default

What do you mean by "spastic"? What specifically is the phone doing? Screen glitching, lagging, etc?
__________________
If you don't already have a dropbox account click this link http://db.tt/cWUg5hOR

I don't want your money...unless you want to give it to me. But if I've helped you...hit that thanks button
drewhill77 is offline  
Reply With Quote
Old November 5th, 2012, 12:29 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Home
Gender: Female
Posts: 6
 
Device(s): Kindle Fire (rooted) ZTE Warp
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

apps will pop up on their own, the phone will randomly dial a number, I have the Go Launcher installed, and the phone will pop up the gestures app (or whatever it would be called) it will do all of this rather quickly, and randomly. While it is doing this, none of the softkeys will work, and it will result in my having to remove the battery to reset everything.

I'm not sure if this information will be useful, but I'm going to give it just in case.

Android Version 2.3.5 (tried to update, but it says it's up to date)
Baseband Version N860B01
Kernel Version 2.6.35.7
Build Number N860V1.0.0B08c
Hardware version c4tB
alatte4me2 is offline  
Reply With Quote
Old November 5th, 2012, 01:09 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
drewhill77's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, IN
Posts: 662
 
Device(s): ZTE Warp, Samsung Galaxy Prevail
Carrier: Not Provided

Thanks: 89
Thanked 204 Times in 163 Posts
Default

That issue paired with the fact that you replaced the screen and it has dead spots, etc says hardware...maybe digitizer?
EarlyMon likes this.
drewhill77 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to drewhill77 For This Useful Post:
EarlyMon (November 5th, 2012)
Old November 5th, 2012, 01:37 PM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Home
Gender: Female
Posts: 6
 
Device(s): Kindle Fire (rooted) ZTE Warp
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

digitizer, is that not the glass I replaced? We ended up using other parts from the "broken" phone. (it was "broken", because it wouldn't hold a charge) we switched out mother boards, and the glass (digitizer?) It was working perfect, then it decided not to. :/
alatte4me2 is offline  
Reply With Quote
Old November 5th, 2012, 03:42 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
drewhill77's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indianapolis, IN
Posts: 662
 
Device(s): ZTE Warp, Samsung Galaxy Prevail
Carrier: Not Provided

Thanks: 89
Thanked 204 Times in 163 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by alatte4me2 View Post
digitizer, is that not the glass I replaced? We ended up using other parts from the "broken" phone. (it was "broken", because it wouldn't hold a charge) we switched out mother boards, and the glass (digitizer?) It was working perfect, then it decided not to. :/

Except for the fact that you had dead areas on the screen...at least according to your op.
drewhill77 is offline  
Reply With Quote
Old November 5th, 2012, 04:38 PM   #7 (permalink)
AF Contributor
 
smartmanvartan's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Montreal, Canada
Gender: Male
Posts: 1,337
 
Device(s): ZTE N861 Rooted With unamed Rom, ZTE N860 Rooted With Voltron OC V2 (Testing), ZTE N762 Rooted
Carrier: Public Mobile

Thanks: 435
Thanked 623 Times in 434 Posts
Send a message via Skype™ to smartmanvartan
Default

The broken phone... was it from boost?
smartmanvartan is offline  
Reply With Quote
Old November 5th, 2012, 09:46 PM   #8 (permalink)
Resident Linux Nutcase
 
Prinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Greenville, SC
Gender: Male
Posts: 3,592
 
Device(s): Samsung Galaxy S3
Carrier: T-Mobile

Thanks: 660
Thanked 1,065 Times in 739 Posts
Default

Definitely is a digitizer issue. I had an Evo 4G that had a digitizer issue where some spots didn't do anything, and apps would randomly open.

I would take it to a store to see if they can fix, or see if you can buy a new/used warp online.
Prinny is offline  
Reply With Quote
Old November 6th, 2012, 10:06 AM   #9 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Home
Gender: Female
Posts: 6
 
Device(s): Kindle Fire (rooted) ZTE Warp
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, pretty sure it was a boost phone.. (isn't the warp only available for boost?) If it is the digitizer, could it be possible that it's a loose connection somehow? Just trying to think out loud... we had both phones taken apart... and like I said, used pieces of the phones to "rebuild" this one... both phones were working fine (except that the "broken" one wouldn't hold a charge)... even when we put it back together, it was fine... then decided to not work properly... I DID drop it from a chair, onto the grassy ground... not sure if that could jar anything loose or not. Maybe I could take it apart again, and just check all the connections. It's Christmas season, and honestly, even if a used warp was $20, I'd feel bad spending that on me, right now, instead of my children. (I'm a Mom, it's how we are wired) ... From things I have read on this forum, it seems that the Warp is rather problematic... even tho I DO LOVE IT... other than the seizures it seems to be having lately.
alatte4me2 is offline  
Reply With Quote
Old November 6th, 2012, 10:19 AM   #10 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Home
Gender: Female
Posts: 6
 
Device(s): Kindle Fire (rooted) ZTE Warp
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

oh... I meant to ask too... Is it possible, that if there were a smudge on the underside of the glass, or even on the LCD, that it could cause the problem that I am having? Just thinking again... thanks y'all!
alatte4me2 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 6th, 2012, 10:27 AM   #11 (permalink)
AF Contributor
 
smartmanvartan's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Montreal, Canada
Gender: Male
Posts: 1,337
 
Device(s): ZTE N861 Rooted With unamed Rom, ZTE N860 Rooted With Voltron OC V2 (Testing), ZTE N762 Rooted
Carrier: Public Mobile

Thanks: 435
Thanked 623 Times in 434 Posts
Send a message via Skype™ to smartmanvartan
Default

Quote:
Originally Posted by alatte4me2 View Post
oh... I meant to ask too... Is it possible, that if there were a smudge on the underside of the glass, or even on the LCD, that it could cause the problem that I am having? Just thinking again... thanks y'all!
the warp is available in Canada too... and yes to the loose connexion and the smudge on the under side....could be a wide variety of issues most probable one being defective hardware...
smartmanvartan is offline  
Reply With Quote
Old November 6th, 2012, 01:59 PM   #12 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Home
Gender: Female
Posts: 6
 
Device(s): Kindle Fire (rooted) ZTE Warp
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I may have solved the issue. I took the phone apart, cleaned the backside of the digitizer and the LCD... made sure all connections were tight and secure... so far, other than the "dead" area, it seems to be behaving. I do have the LCD from the other phone, I may switch it out if it continues to be an issue.... keep your fingers crossed for me... Will update if it comes back. Thanks for all the advice/help.
alatte4me2 is offline  
Reply With Quote
Reply

ZTE Warp
Current Rating:
Rate this Phone:

The ZTE Warp is another high-end (by their standards) phone for Boost Mobile. It boasts Android 2.3, a 1GHz processor, a 4.3 inch display, a 5 megapixel camera and more. It debuted at $250, an affordable price for a phone this powerful. ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp (N860)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.