Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp Sequent

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 4th, 2013, 07:16 PM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
jsphmuckey's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Port Aransas, TX
Gender: Male
Posts: 111
 
Device(s): ZTE Warp Sequent! Was with MetroPCS, but now w/ Boost Mobile. LG Esteem. Started rootin & romin w/ m
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 36
Thanked 11 Times in 9 Posts
Default Adding pics to mms message

Ok, I've got stock b09 rooted, debloated & that's about it. Working great! I really don't care too much about the release of Jellybean cause I just don't wanna keep up anymore Already coming out with Key lime pie & Galaxy S4 ! My phone works, if I get jellybean it'll be a plus! But, might not update due to ZTE malfunctions haha

Anyways ever since I got the phone or when I started messin with it I noticed when adding/sending a photo (mms) It somehow distorts the image. Like stretching it vertically? I have never had this problem on other phones. Never had a problem with it compressing the image either but this is the only flaw at this time...

Has anyone else noticed this before? Could there be a fix? Any input would be greatly appreciated! Thanks

Advertisements
jsphmuckey is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old April 4th, 2013, 04:19 PM   #2 (permalink)
RandySat
Guest
 
Posts: n/a
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Default

You also have to check the picture size, if its too big also you are likely to get these troubles.
 
Reply With Quote
Old April 18th, 2013, 06:56 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Michigan, USA
Posts: 32
 
Device(s): ZTE Warp Sequent (stock), LG Optimus S (rooted -the toy)
Carrier: Boost

Thanks: 11
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

jsphmuckey - I don't have that problem, but lately if I try and attach an image, it keeps failing to send the message and keeps retrying. Sometimes it sends after a couple tries, sometimes I just delete the message after several tries, re-do the message, and it will send it after 1-2 failures.

This doesn't always happen, but I don't send MMS/picture messages often. Happens when on 3G with good or crappy signal and when on a good Wifi connection too.

Matt
mooreapi is offline  
Reply With Quote
Old April 19th, 2013, 01:31 PM   #4 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,280
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 677 Times in 519 Posts
Default

i think its the configuration changes they made in b09. i havent been able to send a single message since i updated, i can get cm10 to send with a little adjustment but theres little point since the camera isnt functional
__________________
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old April 26th, 2013, 07:53 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Michigan, USA
Posts: 32
 
Device(s): ZTE Warp Sequent (stock), LG Optimus S (rooted -the toy)
Carrier: Boost

Thanks: 11
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

btw, my phone is rooted and running Shin's Awesome Android ROM.
mooreapi is offline  
Reply With Quote
Old April 27th, 2013, 03:26 AM   #6 (permalink)
ROM Developer
 
junkie2100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 3,280
 
Device(s): ZTE Warp Sequent, Samsung Transform Ultra, Samsung Galaxy Prevail, HTC Evo 4G
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 70
Thanked 677 Times in 519 Posts
Default

aa is based on b07 if im not mistaken. so that wouldnt have much to do with the b09 mms issues
junkie2100 is online now  
Reply With Quote
Old October 17th, 2013, 02:59 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
joeewhite's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Jefferson, Wis
Gender: Male
Posts: 32
 
Device(s): Zte Warp Sequent, HTC Evo 3d 4g
Carrier: Boost

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

I changed my camera settings to a lower setting and it stopped
joeewhite is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > ZTE Warp Sequent
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:48 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.