Lelouch
Reaction score
70

Profile posts Latest activity Postings Achievements About

  • Hi...Hi,

    I have Froyo on my i7500 and I am unable to setup the main group catalog. I am able to create new groups but the main one, I am unable to remove apps from that list.

    It just say "you cannot setup this group".

    To make it clear, I have some apps that I don't want anyone looking at my phone be able to see them but still be accessible to me. What is the way?

    Regards,
    Sri Harsha.
    Merry Christmas to you too!

    I don't really visit the I7500 area anymore, I haven't touched it for quite a while so I don't remember everything and I'm not as comfortable helping others as I was before.

    The O1 isn't perfect, but it's FAR better than the i7500, I'm sure we can agree on that one. :p

    It's nice hearing from you again!
    Respect...Can you please help me about 2.1 gaosp sistem on Galaxy I7500? Everything i working perfectly just camera crushes.I try camera apps but it won't work..
    pozdrav.. imam galaxy i7500 i problem mi je sto mi se baterija jako brzo prazni.. traje nekih 10 sati.. posto sam ga kupio rabljenoga mislio sam da je baterija neispravana al sam nabavio novu zamjensku i ista stvar mi se dogada.. u spare parts pod other usage mi je running na 100%, a pod network usage imam neki proces 0 koji je takoder 100%.. stavio sam gaosp 2 beta 3 i ista stvar.. baseband verzija mi je i7500xejc6... jel imas kakvu ideju sto da napravim da rijesim taj problem? zahvaljujem unaprijed
    B
    ej hvala na savjetima, još samo jedno pitanje. da li ti radi određivanje lokacije, ali ne preko GPS-a već preko neta? jer na maps ne mogu odrediti lokaciju ni na jedan od dva načina, a znam da se spominje gps problem na beti.
    B
    ej daj mi reci kako ti radi taj gaosp beta 3, jer meni je brutalno spor, 3 puta sporiji od 1.6 galaxa. programe sam većinom na sd prebacio, izbrisao dosta gapps koje ne koristim, OC na nekih 700, swap, sve na performance i dalje je ubi bože spor. imaš neki savjet, možda factory reset pa sve ispočetka, jer sam imao par nandroid backupova???
    hvala ti na bilo kakvom odgovoru
    e bok...vidim da postas u temama u vezi galxya i gaospa i ja bi zbilja htio nabavit onaj galaxy updater od drakaza da si mogu bez problema to instaliravat buduci da nisam neki preveliki znalac sa kompjuterima (znam mountat i crackat da si instaliram igricu :p ) i cak sam bio i skinuo onu aplikaciju da mogu vidjet aplikacije koje se placaju i sve al sam ja nekak mislio da ce to funkcionirat da mi skine pare sa racuna a ne da moram preko kartice placat,i tu nastaje problem...karticu svoju nemam,a starci mi ne zele dat da si kupim to -.- i onda nikak nemrem nabavit pa ak ti imas jel bi mogo napravit backup te aplikacije i poslat mi je ko .apk? bio bih ti zbilja neizmjerno zahvalan...inace ja bi odma dao cak i da nicem ne sluzi jer taj drakaz se zbilja trudi i sve al jbg,ovak sam zaglibio :/
    B
    bok. da li si i ti imao problema sa time da ti mob ne prepoznaje slike i muziku, i ako da kako si to rješio
    hvala na info:)
    trenutno se mučim oko instalacije IGO my way i nikak da uspijem.čini mi se da radim sve kak piše ali očigledno negdje griješim
    dobra ti je ovo ideja,uopće mi nije palo na pamet probat formatirat internu sd. samo,ne gubim li sve podatke na mobu onda? nisam siguran di je pohranjen nandroid backup.
    vidim da si na gaosp.sad kad sam kupio galaxy updater možda ga i sam isprobam,makar ne vidim neke očite prednosti.
    pozz
    B
    recimi još da kako ubacim taj recovery jer mislim da imam neki stariji pošto dugo nisam ništa ubacivao,te da li mi sve aplikacije instalirane na mobu ostaju?
    B
    ej hvala na odgovoru. iz poreča sam. dakle ako bi se sad prebacio na 2.2 radim isto što sam radio kad sam ubacivao galaxo? kako stoji galaxy sa brzinom u 2.2 i da li rade stvari kao što su autosync i 3g? da li u biti radi sve kao na 1.6.3.3 galaxu?
    Pozdrav i tebi.
    Isplati li se? Mislim da se nama isplati instalirati ga. Ok, još je nightly ali svakim buildom je bolji i bolji. Naravno pošto je to Android 2.2 imamo više opcija na "Market". Odličan je I nemislim se maknuti s njega (na Galaxo). Btw, otkud si?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…