1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General 0 bars no connection in my lg motion phone

Discussion in 'Android Devices' started by m19u3lr1v3r4, Jul 24, 2013.

  1. m19u3lr1v3r4

    m19u3lr1v3r4 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Jul 24, 2013

    Jul 24, 2013
    11
    0
    15
    Male
    I don't know what to do it just did it randomly today and i cant make phone calls and get data

    And i am in a service area i just dont know why it doesn't work

    PLEASE SOME ONE HELP ME
     

    Advertisement

  2. SiempreTuna

    SiempreTuna Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    3,889
    Joined:
    Jan 11, 2013

    Jan 11, 2013
    3,889
    1,051
    423
    Two questions:

    Have you tried turning it off and on again?

    Have you paid your bill? ;)
     
  3. m19u3lr1v3r4

    m19u3lr1v3r4 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Jul 24, 2013

    Jul 24, 2013
    11
    0
    15
    Male
    Yes i paid my bill and also rebooted it multiple times
     
  4. OcalaFlGuy

    OcalaFlGuy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,974
    Joined:
    Mar 21, 2011

    Go to post 2 HERE, do what it says.

    It's a network reset.

    http://androidforums.com/metro-pcs/737832-leaving-home-area-4g.html

    Please let us know if that fixes it.

    Bruce in Ocala, Fl
     
  5. m19u3lr1v3r4

    m19u3lr1v3r4 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Jul 24, 2013

    Jul 24, 2013
    11
    0
    15
    Male
    I tried it but it still dosent work it shows 0 bars and when i pull down the notifications instead of saying metro pcs it says numbers 311660 < these are the numbers that show
     
  6. jstoner

    jstoner Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    167
    Joined:
    Feb 11, 2013

    Feb 11, 2013
    167
    8
    36
    Male
    Mine did this last week and took it to metro store and they said my antenna burned out and it was covered in warranty so 15.90 bucks got a replacement
     
  7. m19u3lr1v3r4

    m19u3lr1v3r4 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Jul 24, 2013

    Jul 24, 2013
    11
    0
    15
    Male
    i got warranty too but i got it from walmart where should i go to walmart or metro store
     
  8. jstoner

    jstoner Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    167
    Joined:
    Feb 11, 2013

    Feb 11, 2013
    167
    8
    36
    Male
    Go to metro tell them its not working see if they can fix your issue if not take to walmart and replace it
     
Tags:

Share This Page

Loading...