1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General 1.5 without Data Plan

Discussion in 'Android Devices' started by noiseordinance, May 26, 2009.

  1. noiseordinance

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    May 19, 2009

    May 19, 2009
    9
    2
    6
    [FONT=&quot]Hi there. With all the annoying 1.5 posts circulating around the net, I thought I
     

    Advertisement

  2. noiseordinance

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    May 19, 2009

    May 19, 2009
    9
    2
    6
    Scratch that. Looks like that people with 1.5 are downloading it and installing it. I guess to modify my question, does anyone know if a data plan will be required to re-register after the 1.5 update?
     
  3. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    You will need to have data access to get the update ... Either OTA data or from within a wifi environment
     
  4. punkzanyj

    punkzanyj Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,012
    Joined:
    Oct 20, 2008

    Oct 20, 2008
    1,012
    72
    128
    I'm pretty sure I've seen in some T-Mo messaging that you have to have a data plan to get the OTA update. How else would they make it available to your phone if you're not registered to receive data on their network?
     
  5. noiseordinance

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    May 19, 2009

    May 19, 2009
    9
    2
    6
    I guess I just wasn't sure if my phone communicates with their servers when it gets wifi access. I'm always on my school / work's wifi, but you don't think that'll be sufficient enough to get the update?
     
Tags:

Share This Page

Loading...