1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support 2.1 Voice search issue

Discussion in 'Android Devices' started by pastafarian, Apr 13, 2010.

  1. pastafarian

    pastafarian Pâtes avec votre foie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    5,622
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    5,622
    4,625
    623
    Sales
    The Sea of Tranquility
    I've been playing with the leak (dd03) and I've come across a issue. When I attempt to use voice search from the home page widget (pressing the mic icon) I get a server error pop up. When I use the same feature from the soft keyboard, it works fine. Am I missing a setting? This is not a feature I would use regularly, but I'm curious as to why it doesn't work.
     

    Advertisement

  2. Wingzfan61

    Wingzfan61 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    256
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    256
    36
    63
    Auto Mgr and Geek Squad Agent
    Michigan
    Strange, Im using the google search bar mic fine thru my widget. Gimme a few while Im reloading some stuff and Ill verify
     
  3. latinmaxima

    latinmaxima Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    835
    Joined:
    Oct 15, 2009

    Oct 15, 2009
    835
    111
    113
    Customer Service/ Quality Assurance Supervisor
    Richmond ,KY
    Mine works fine as well. Sorry! Are you using anything else. like Helix or OpenHome or GDE? Maybe the widget is tied up due to one of those?
     
  4. Wingzfan61

    Wingzfan61 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    256
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    256
    36
    63
    Auto Mgr and Geek Squad Agent
    Michigan
    Ok widget doesnt work for me either. You using poly theme by any chance?
     
  5. pastafarian

    pastafarian Pâtes avec votre foie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    5,622
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    5,622
    4,625
    623
    Sales
    The Sea of Tranquility
    I'm not using any "home replacements", pretty much stock dd03. I might play around with uninstalling apps to see if any are causing the problem, or I may wait till the next leak/release. I haven't decided. The random loss of any data connection requiring a reboot is more of a concern to me. It is beta software after all.
     
  6. latinmaxima

    latinmaxima Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    835
    Joined:
    Oct 15, 2009

    Oct 15, 2009
    835
    111
    113
    Customer Service/ Quality Assurance Supervisor
    Richmond ,KY
    Very odd. I hope you figure both out quickly. i wonder if Sprint is waiting to see what some of SDX and others are doing to see what fixes can be made prior to official release. I know randomw restarts and radio lock ups have been a few issues. Not widespread but enough to mention for a fix prior to release.
     
  7. numus

    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    577
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    577
    32
    68
    It is due to one of the theme templates if you added a custom theme...
     
  8. pastafarian

    pastafarian Pâtes avec votre foie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    5,622
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    5,622
    4,625
    623
    Sales
    The Sea of Tranquility
    No custom theme here.
     

Samsung Moment

The Samsung Moment was one of the first Android Phones with a slideout keyboard.

Share This Page

Loading...