1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General [2.2 Theme] DarkStyle v1.6 | For xRecovery | Update - 07/02/11

Discussion in 'Android Devices' started by X10iUser, Jan 8, 2011.

  1. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    [​IMG]

    Installing:

    PLEASE NOTE:
    This Theme is for Free X10 - 2.2, Beta3 & Beta4 ONLY!

    Installation is done with xRecovery: Copy DarkStyle_v1.6 to your SD Card, select "Install custom zip", select DarkStyle_v1.6, let xRecovery do it's thing, done.

    APKs Modded or Included:

    Browser
    Camera
    CMParts
    CMPartsHelper
    CMStats
    CMUpdateNotify
    Contacts
    DownloadProvider
    GenieWidget (Google News & Weather)
    HTC IME
    MMS
    Music
    Phone
    Settings
    SettingsProvider
    Vending (Black Market)


    Font:

    Comfertaa

    PLEASE NOTE

    To change the status bar font colour, you need to go into CyanogenMod Settings - User Interface, scroll down to Status Bar Customization, and change the colours. You can find a list HERE of what controls what. To use the HTC Keyboard you need to go to Language & Keyboard and enable it.

    I have yet to discover how to change the font colour for the screen that you select widgets from so you can't see the font, but can still see the images so you shouldn't have any issues selecting them.

    Thanks:

    Zdihu for xRecovery, bleached45 for the tip about the CM settings, and ehmi for the Services.jar

    Screen Shots:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Download:

    I've pulled this for the time being as there too many issues, and won't get chance to work on it until this weekend.

    Other Info:

    If you'd like the same menu icons for your LauncherPro, download my modded version from the attachment. The icons on my dockbar can be found HERE, the widgets on my home screen are...

    Gauge Battery Widget, Tajm, Signal Strength Widget & SwitchPro Widget.

     

    Attached Files:


    Advertisement

    BULL3TPR00F, Teonor, Chikanoz and 9 others like this.
  2. MrWomble

    MrWomble Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    774
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    774
    51
    78
    Newcastle - UK
    am i to believe this will give us flash player ??

    whats the linpack score on this ROM ??
     
  3. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    It will, and it's about 1300, not had a chance to properly use it yet, will do now though it's had my touch added. :)
     
  4. MrWomble

    MrWomble Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    774
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    774
    51
    78
    Newcastle - UK
    cool beans - might have to give it a shot as i have xRecovery running lol

    though i assume i restore FREEX10 like an Eminence ROM and then the theme through custom zip

    sorry to ask but instructions seem to indicate installing the ROM through custom zip option

    seriously loving the lock screen - like a mini galaxy tab

    1300 on linpack, Eminence scores 17.4 (ish) MFLOPS, so i assume freex10 is lightning quick

    god its like xmas again
     
  5. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    More or less, just choose custom zip then find it on your card. There is a hotfix and apps zip on the original thread so you'll need them too. Just install one after the other, no need to reboot before doing each.
    Install JIT v2 and you'll get 30+ MFLOPS with Eminence.
     
  6. MrWomble

    MrWomble Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    774
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    774
    51
    78
    Newcastle - UK
    Ha must be me being tired but that confused me lol - so just quickly

    install FREEX10 first, then all the hotfix files in order ?

    through custom zip instead of BACKUP/RESTORE option ?
     
  7. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    ROM first, apps second, then the hotfix, that was my order of things, and yes it's the custom zip option.
     
  8. MrWomble

    MrWomble Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    774
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    774
    51
    78
    Newcastle - UK
    sweet as a nut dude - much kudos and appreciation again

    so all custom zips (can i rename them) in this order

    Rom - Gapps - Hotfix3 = Custom 2.2 on X10
     
  9. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    You can, and it does, but it is still in beta stage at the moment so you need to consider that if you're going to use it.
     
  10. MrWomble

    MrWomble Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    774
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    774
    51
    78
    Newcastle - UK
    Tis OK, aslong as xRecovery is on the phone can just restore back to eminence as have all custom roms saved on SD card
     
  11. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    x10iuser... cool dude you always bring something awesome back here,, wow...!! awesome...
     
  12. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    how long it will take for reboot?? i already install n reboot. but i wait already around 5mins and nothing happen i jus can see the (sony ericsson) logo....:(
     
  13. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    already 30mins... :( still (sony ericsson ) nothing appear... :( how....?
     
  14. huntleth

    huntleth Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    180
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    180
    25
    43
    Looking good :) Will be giving this a go when the camera is working but till then I probably won't bother updating unless I get bored :p Someone on xda ran a 1540 on linpack though, so it's pretty tempting, especially when you compare it to a standard x10i :D
     
  15. huntleth

    huntleth Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    180
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    180
    25
    43
    Reflash with SEUS, root, install xrecovery and busybox and retry. Make sure you follow instructions to the letter and you have the correct device and there should be no problems :)
     
  16. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    Thanks. :)
    You do have 2.2 installed right?
    +1
     
  17. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    I get it now:) but there hav no market .. camera not working.. funny lol
     
  18. KTP

    KTP Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    508
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    508
    70
    78
    Edinburgh, Scotland
    theres a fix for the market, if you do a search in the 2.2 thread you will find it.
    there is no fix for the camera yet, until thats done i am back to 2.1

    i was using TrinNravers rom and it worked very well, not tried any of the latest releases tho
     
  19. KTP

    KTP Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    508
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    508
    70
    78
    Edinburgh, Scotland
    your version 1.1 looks awesome, i really hope the 2.2 issues get resolved soon and i will move to it and this theme too.
    still rocking your res mods 1.6 which i just love :D
     
  20. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    then how about ur emenience..? there will no more update for it...?
     
  21. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    ktp.. thanks ya dude...:)
     
  22. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    Thanks. :)
    No, Res Mods will though when I get around to it.
    Thanks. :)
     
  23. x10iii

    x10iii Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    143
    Joined:
    Oct 25, 2010

    Oct 25, 2010
    143
    4
    36
    do i have to be rooted to get this theme?
     
  24. Smoked

    Smoked Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    247
    Joined:
    Nov 3, 2010

    Nov 3, 2010
    247
    18
    38
    This looks good... I almost regret not checking this thread before flashing Eminence yesterday until I read the no camera comments. I can't live without mine, especially with a new puppy in the family now...so i'll have to wait.
     
  25. clarance lun

    clarance lun Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    44
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    44
    0
    15
    X10iuser where do i can find the first reales (emenience)because i need timescape. Tat 1 work with timesacape. But aftet update timescape seem got problem . Email . Msg. All working. Except facebook. When i try to log in ( authetication failed) so i need the first reales.. where do i can find it??
     

Share This Page

Loading...