1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root 2.3.3 Root with Mac

Discussion in 'Android Devices' started by redplate, Aug 17, 2011.

  1. redplate

    redplate Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 2, 2010

    Apr 2, 2010
    70
    4
    16
    Fired Lazy Ass
    Duluth, MN
    Bam... Just finished installing Amon RA. Used a Mac Book Pro... Bad news is you need to be Running Parallels. I used Parallels to boot up an old copy of Windows XP and followed the revolutionary method.

    Only hiccup I encounter was messing up the clockwork recovery and not installing it. Didn't bother me because i don't want it anyway.

    So there is hope for other mac users. "Get on the wire, tell them how to bring those sons of bitches down."
     

    Advertisement

    tube517 and ocnbrze like this.
  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    nice thanx for the tip.
     
  3. AndroidSerpent

    AndroidSerpent Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    111
    Joined:
    Jun 6, 2011

    Jun 6, 2011
    111
    39
    63
    I'll try this on my mac also. What type of parallels are you running? Just want to know if that might become an issue for me.
     
  4. redplate

    redplate Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 2, 2010

    Apr 2, 2010
    70
    4
    16
    Fired Lazy Ass
    Duluth, MN
    I am currently running Parallels 6 Desktop. Version 6.0.118 with an old copy of Windows XP professional.

    If anyone wants me to try... if they can figure out exactly how to unroot I will try Parallels with a couple different dist.s of Linux as well. Not that you really need to if you can with windows.
     
  5. AndroidSerpent

    AndroidSerpent Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    111
    Joined:
    Jun 6, 2011

    Jun 6, 2011
    111
    39
    63
    Thanks for the info. I'm running VmWare and I'll write how that goes. I think there shouldn't be a difference but I've noticed that when running parralels how USB's get connected change a bit.
     
    ocnbrze likes this.
  6. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    thanx, i'd be interested to know this.
     
Tags:

Share This Page

Loading...