1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root "*2" doesn't work with Fresh ROM?

Discussion in 'Android Devices' started by tracerit, Nov 7, 2010.

  1. tracerit

    tracerit Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    638
    Joined:
    May 7, 2010

    May 7, 2010
    638
    42
    68
    Orange County, CA
    It won't let me enter "*2" in the Dialer. I enter "*" then when I enter "2" the "*" will disappear, the only way to get both shown is to hit the Delete arrow. Even then when I get "*2" shown, and hit Dial, the process "com.android.phone" will Force Close.

    Anyone else run into this with Fresh ROM 3.4?
     

    Advertisement

  2. cookie_monster

    cookie_monster Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    548
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    548
    94
    78
    IOWA
    if i remebered right i read some where that it was dissabled you have to call the 1-800 number
     
  3. mdizzle99

    mdizzle99 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    418
    Joined:
    Jul 10, 2010

    Jul 10, 2010
    418
    108
    68
    you need to reinstall the sprint zone .apk found in the removed apps folder that is included in the fresh rom.
     
    tracerit likes this.
  4. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    Yups...install the apk. He goes over that in post one of the fresh thread near the bottom of post 1
     
Tags:

Share This Page

Loading...