1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root 2 questions

Discussion in 'Android Devices' started by cammykool, Sep 19, 2011.

  1. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    1 (i asked this with no response) is there any 1.6 like launchers because ive used a g1 on 1.6 and its so simple and eaisy to use i wanna give it a try (im on BACKside)


    and is it safe to change the PRL on the phone so it can roam? ive seen some tutoriols scattered on the interwebs taking the PRL froma optimus S and placing it in the V they said if anything it will give you better connections to sprints network

    so is it somtyhing i should look into doing?
     

    Advertisement

  2. yogi-4

    yogi-4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    263
    Joined:
    Jun 14, 2011

    Jun 14, 2011
    263
    82
    53
    Truck Driver
    Steeler Country
    Changing the PRL will not allow you to roam. All the PRL does is update the Sprint tower list. Changing the PRL on your phone isn't something I would recommend you to do. Flashing a ROM yes, changing your PRL no. Just my 2 cents. ;)
     
  3. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    yesah i guess youre right :p thanks now for an awnser to my first question
     
  4. yogi-4

    yogi-4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    263
    Joined:
    Jun 14, 2011

    Jun 14, 2011
    263
    82
    53
    Truck Driver
    Steeler Country
    Launcher... no. I only use Go Launcher. A lot more settings and I like the look of it. Again, just my 2 cents. ;)
     
  5. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    well when i say android 1.6 launcher i meen the silver tab thaat you pull up to reveal the app drawer
     
  6. yogi-4

    yogi-4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    263
    Joined:
    Jun 14, 2011

    Jun 14, 2011
    263
    82
    53
    Truck Driver
    Steeler Country
    oh... then I have no clue. Sorry.
     
  7. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    Every launcher had an app drawer key in the center normally. Here's my set up

    [​IMG]

    [​IMG]

    Edit: virgin mobile is nation wide you can go any where in the US.
     
  8. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    i was thinking more like this [​IMG]

    and i know but to like connect to VZW towers when they have coverage where sprint doesnt
     
  9. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
    You can only connect to Sprint towers with Virgin.
     
  10. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    i thought thst ould be the case...
     
  11. weddle

    weddle Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    368
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    368
    34
    63
    Male
    independent subcontractor
    PA
    Doesn't upgrading your prl give you access to more of sprints towers? (possibly. Or it could make no change at all) I didn't read far into it but from the little I saw it looked complicated and pretty risky
     
  12. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
    Love the background, should do your bottom dock buttons as gate addresses.

    What server do play? (I see your Bnet authenticator) Onyxia/Horde here.
     
  13. yogi-4

    yogi-4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    263
    Joined:
    Jun 14, 2011

    Jun 14, 2011
    263
    82
    53
    Truck Driver
    Steeler Country
    That is exactly right. It will not allow you to roam, but if sprint activated a closer tower to you the new PRL will allow you to access it. That's the basic of it.
     
  14. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    i know sprint keeps some towers to themselvs and i want apeace of that action
     
  15. weddle

    weddle Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    368
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    368
    34
    63
    Male
    independent subcontractor
    PA

    Well good luck with that lol, I also think it may not be legal. (when you find an easy way lemme know >.>) haha
     
  16. cammykool

    cammykool Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,048
    Joined:
    Jun 18, 2011

    Jun 18, 2011
    2,048
    267
    183
    Aurora CO
    changinging your prl is no more illegal then changing your OS
     
  17. weddle

    weddle Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    368
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    368
    34
    63
    Male
    independent subcontractor
    PA
    Oops my bad. Although I remember with my sprint phone there was an update prl button in settings. So yeah, I don't see how you could get in legal trouble. Guess I should think things through more before I post them lol
     
Tags:

Share This Page

Loading...