1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support 2008 Civic Si and Moto Droid AUX audio issue.

Discussion in 'Android Devices' started by minimaleffort, Jul 31, 2010.

  1. minimaleffort

    minimaleffort New Member
    Thread Starter
    5

    Jul 31, 2010
    2
    0
    5
    Okay, so I have an '08 Honda Civic Si which has an AUX jack. I use a 3.5 to 3.5 plug and tried playing Pandora and some saved music. The music played from both sources, but only through the left channel. When I changed the FADE over to the right speakers, no sound. Any thoughts?
     

    Advertisement

  2. cornbreadfarts

    cornbreadfarts Well-Known Member
    58

    Feb 5, 2010
    429
    21
    58
    Nashville, TN
    get a new cable. had the issue before. your cable is just getting shorted out, usually where it plugs into the phone
     
  3. minimaleffort

    minimaleffort New Member
    Thread Starter
    5

    Jul 31, 2010
    2
    0
    5
    That was my first thought too, just wanted to make sure this was not a known issue. I'll try a new cable and post the results.
     
  4. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    453

    Oct 28, 2009
    9,416
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Some DROIDs have also had issues with the headphone jack itself. It's one reason I prefer *not* to use it.

    Check your jack with a standard set of headphones.

    As with all troubleshooting, you need to eliminate possibilities before you have a sound conclusion. It *could* be the cord, it could be the jack, it could be the input jack on your car's audio deck, it could be the audio (although I am doubting that, as I am guessing that you have played this audio before)....
     

Share This Page

Loading...