1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support 2Q

Discussion in 'Android Devices' started by blaze7010, May 26, 2011.

  1. blaze7010

    blaze7010 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    4
    0
    5
    Well I have the HTC EVO , on Sprint, unrooted. I am having a rather large, problem.

    Q1. I am averaging 133kbps download, and same ish up on 3G. Sprint is sending me a new phone, to see if this fixes it cause they are stumped. or stupid. one or the other.my moms Samsung replenish get about 1500 down and 300 up. Considering this communities track record, I figured someone would have some idea.

    Q2. I have hardware version 0004, which, according to Sprint, does not exist in their systems.

    if anyone knows anything, you have my thanks for sharing it.

    Baseband 2.15.00.11.19

    Software 3.70.651.1

    PRI 1.90_003

    PRL 01115 (this will not update for some reason)
     

    Advertisement

  2. shmn

    shmn Android Enthusiast
    Rank:
     #110
    Points:
    113
    Posts:
    532
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    532
    272
    113
    Marine Diesel Mech
    WA State
    Mr. Ed likes this.
  3. Mr. Ed

    Mr. Ed Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,666
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,666
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    01115 is the prl for corp accounts and family plans for some reason.

    I have not found any other reason to why some have that and others do not.


    keep in mind that if the post above does not increase your speeds, there is most likely a 3g tower issue in your area or as sprint suggested, a problem with the phone

    and yes..the person you talked to at sprint is an idiot...HW 004 has been out since December
     
  4. alextop30

    alextop30 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    798
    Joined:
    Oct 5, 2010

    Oct 5, 2010
    798
    123
    93
    Male
    security and surveillance and finance
    Windy City of Chicago
    Also try updating the data profile - worked for me for a while. I have had the same problem that my data seems to vanish suddenly when I try to do something. I went to the sprint store and showed them that even with their pumped 3g signal (which is usually on crack) at the store my phone could open google for 3 minutes, yes the google mobile site at google.com. I told them that their service is fail and they need to fix it now. I left my phone there for 2 hours and after I picked it up it was working. Dont know what they did, dont actually care but it seems to be working a lot better now so if all else fails barge into sprint store and tell them to fix their phone before you throw it at the glass door :)
     
  5. Mr. Ed

    Mr. Ed Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,666
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,666
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    You might also check my fix 3g thread.....as it includes a forced data profile update
     
  6. alextop30

    alextop30 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    798
    Joined:
    Oct 5, 2010

    Oct 5, 2010
    798
    123
    93
    Male
    security and surveillance and finance
    Windy City of Chicago
    I did went to the sprint store and they actually fixed it: Now I am getting about 700 to 1meg per second when I am on 3g assuming there is good signal :)
     
    Mr. Ed likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...