1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root 3.5 quick launch?

Discussion in 'Android Devices' started by badhabits727, Sep 24, 2011.

  1. badhabits727

    badhabits727 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    107
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    107
    14
    38
    I'm running miks3.5 Rom, no matter how many flashes or wipes the quick launch has blank icons, I posted a screen shot in the thread here. Is there any way to download and install quick launch separately? Or even on mik2.5?
     

    Advertisement

  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #7
    Points:
    3,108
    Posts:
    27,366
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    27,366
    17,259
    3,108
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    not sure gonna about your issue. you tried to wipe dalvik cache and cache correct? i have not flashed this rom yet. but there is a new beta that just came out beta 6. downloading it now. will report back on the launcher.
     
  3. badhabits727

    badhabits727 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    107
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    107
    14
    38
    Do you by chance know what is fixed in v6? Hoping they switched it over to a sprint prl with this update as well. Please report back, much appreciated.
     
  4. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #7
    Points:
    3,108
    Posts:
    27,366
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    27,366
    17,259
    3,108
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    well here is the changelog:

    change log

    beta 6
    odex
    fixed signal bars to 6
    fixed 3g icon to be like sprints (thanks debron)
    cleaned out a lot of stuff
    browser now has more settings options
    a lot of widgets and apps are made uninstallable
    dalvik is on cache by def
    updated all market apps
    updated market
    there is more... ill post the more complete one later on... bottom line... more speed, more free space, more free ram.


    two of my downloads were bad for whatever reason. making a nandroid backup now and about to flash it.
     
  5. JustSomeDude

    JustSomeDude Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    404
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    404
    411
    88
    looks like the Quick Launch widget is a separate mod on this ROM (as opposed to on some of the other sense 3.5 ROMs):

    [MOD] QuickLaunch Widget
     
    ocnbrze likes this.
  6. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #7
    Points:
    3,108
    Posts:
    27,366
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    27,366
    17,259
    3,108
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    yeah i was just gonna post that it is missing from the latest beta. thanx may have to try that out.
     
  7. badhabits727

    badhabits727 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    107
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    107
    14
    38
    I went back to mik3d til all the kinks are worked out, mainly the prl. Does anyone know if it is possible to install the widget in 3.0? Could someone post a copy of the quick launch apk so I could give it a try?
     
  8. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #7
    Points:
    3,108
    Posts:
    27,366
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    27,366
    17,259
    3,108
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    it is in the link provided above. not sure that it will work though as this is meant for sense 3.5 and not sense 3.0. but you can try it and let us know if it works for you. of course make a nandroid backup first.
     
  9. badhabits727

    badhabits727 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    107
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    107
    14
    38
    Tried flashing that over mik3d, nothing happened. Extracted it and installed the widget and fusion manually and the quick launch showed in widget launch and preview but fc every time i tried to use it. I'm sure someone who knew more of what they were doing could make it work.
     
  10. andygu3

    andygu3 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,697
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    4,697
    2,079
    313
    Lewis Center, OH
    The quick launch mod is for a deodex rom, both Mik3D and Supersonic 3D v.6 are odex. Until someone makes the mod odexed then it probaly won't work on these roms
     
    ocnbrze likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...