1. Download our Official Android App: Forums for Android!

3 increased my data limit

Discussion in '3' started by paulscott, Aug 11, 2010.

  1. paulscott

    paulscott Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    21
    Joined:
    May 16, 2010

    May 16, 2010
    21
    1
    36
    Student
    Scotland
    Got a text a few backs ago from 3 saying they were increasing my monthly data allowance from 1GB to 2GB, anybody else get this?
     

    Advertisement

  2. JsT

    JsT Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    120
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    120
    3
    56
  3. jim_h

    jim_h Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    271
    Joined:
    Feb 17, 2010

    Feb 17, 2010
    271
    17
    38
    Halifax, England
    Me neither! Bugger.
     
  4. decobydesign

    decobydesign Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    18
    1
    16
    Scotland
    I phoned them to ask for my allowance to be increased ... asked for my PAC code and got a boost from 1GB to 2GB at no cost.
     
  5. master_yoda

    master_yoda Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    260
    Joined:
    Jun 17, 2010

    Jun 17, 2010
    260
    50
    53
    United Kingdom
    If you have an internet add-on like add internet max the data limit has now been increased from 1GB to 2GB

    Cheers
     
  6. muppetdroid

    muppetdroid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    23
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    23
    0
    35
    Manchester, England

    I noticed that too. Bought an internet add on for £5 and found that my allowance was slightly over 2GB rather than the usual 1GB
     
  7. theartfullodger

    theartfullodger Android Enthusiast
    Rank:
     #587
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 6, 2010

    Feb 6, 2010
    252
    10
    38
    Male
    Just looked at my account balance online (my3.three.co.uk......) and see that now "Internet Addon obviously started at 2Gb..). Didn't get any TXT or anything else from 3...

    Anyone else seen this?? Weird!

    fwiw I use my Nexus One for the usual stuff as well as occasional Internet access from my Laptop out through the N1 by either Hotspot or USB cable.
     
  8. CDPlant

    CDPlant Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,645
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,645
    974
    213
    Essex, UK
    Got mine increased to 'all you can eat' unlimited data :D
     
  9. theartfullodger

    theartfullodger Android Enthusiast
    Rank:
     #587
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 6, 2010

    Feb 6, 2010
    252
    10
    38
    Male
  10. bladesman

    bladesman Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    25
    2
    16
    Male
    St Leonards On Sea - England
    I think part of the answer to this is the lifting of the adult restriction - they will only do this automatic if you're on a Contract.

    They have said that by the end of June Everyone should have had the block lifted but said if you havent had it lifted (this was back in Feb when I got my SGS) just to give them a call and they would do it manually.

    Dont ask me why/how but when I called the CS guy said in order to do this he had to apply an Internet Add-On called X Series or Silver which gave me the 2gig extra on top of my 1gig allowance - but it was free not the usual
     
  11. bladesman

    bladesman Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Feb 11, 2011

    Feb 11, 2011
    25
    2
    16
    Male
    St Leonards On Sea - England
    and now for an extra
     

Share This Page

Loading...