1. Download our Official Android App: Forums for Android!

3 way calling

Discussion in 'Android Devices' started by lone_anarchist, Mar 29, 2010.

  1. lone_anarchist

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    56
    1
    16
    ok just like the stock messenger i am having a problem now with the stock phone app, if i try to add a line during a call, the second i click call the app freezes up, then i get a wait or FC option, i have clicked wait over and over to see if it eventually does somthing, and no it doesnt. then after i do that if someone calls me when i go to slide to answer it will slide and then it freezes at the end of the slide, call is answered though.

    now with the messenger i replaced it with the handscent sms, works wonders. is there a phone app? or a way to reinstall the phone app

    phone details.
    ultimate droid
    helix launcher
    OC 1ghz
     

    Advertisement

  2. lone_anarchist

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    56
    1
    16
  3. Technipages

    Technipages Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    74
    Joined:
    Mar 13, 2010

    Mar 13, 2010
    74
    12
    18
    Security Admin for a large banking company.
    Sioux Falls, SD
    Try Settings > Apps > Manage apps > Menu > Filter > All > Dialer > Clear data. You may also want to try Dialer storage. Not sure about the data you'll lose, but that's what I would try.

    Mitch
    Technipages
     
  4. lone_anarchist

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    56
    1
    16
    nope nothing changed, still froze up
     
  5. GorillaTheHutt

    GorillaTheHutt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    227
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    227
    40
    43
    SF, CA
    i'd suggest wiping your phone and restoring or trying a different ROM...3-way works fine on mine (BB 0.8).
     
  6. lone_anarchist

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    56
    1
    16
    well im waiting on the ota 2.1 as long as it has multible screens ill change. but i will miss wireless tether and over clocking lol
     

Share This Page

Loading...