1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root .

Discussion in 'Android Devices' started by blaxican25, Apr 27, 2011.

  1. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away

    Advertisement

  2. nydd

    nydd Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Mar 5, 2011

    Mar 5, 2011
    9
    2
    6
    I used this on my sisters phone it went smooth. Very well written no problems what-so ever
     
  3. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    glad it helped
     
    allmanallpimp and lucas.childers like this.
  4. Birdman03

    Birdman03 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 28, 2011

    Apr 28, 2011
    1
    0
    5
    Just did this and it worked perfectly, thank you for making it easier to follow.
     
  5. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    your welcome birdman
     
    allmanallpimp likes this.
  6. lflores6231

    lflores6231 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Mar 5, 2011

    Mar 5, 2011
    6
    0
    5
  7. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    allmanallpimp likes this.
  8. lflores6231

    lflores6231 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Mar 5, 2011

    Mar 5, 2011
    6
    0
    5
    so i save the file or i find the file?
     
  9. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    save it to your desktop
     
    allmanallpimp likes this.
  10. lflores6231

    lflores6231 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Mar 5, 2011

    Mar 5, 2011
    6
    0
    5
    THANK U!!!!! :) sory i botheres u so much u were of a lot of help ===D
     
  11. turbo08

    turbo08 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    2
    0
    5
    hey I need a little help I'm stuck on the cmd part.... it wont find cd C:\OptimusRoot\android-sdk_r10-windows\android-sdk-windows\platform-tools
     
  12. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    Make sure the folder in c:/ spelled like this Optimusroot no spaces.
     
    allmanallpimp likes this.
  13. turbo08

    turbo08 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    2
    0
    5
    well now I'm only having problems with the adb shell part it wont change to a #
     
  14. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    Check your messages
     
    allmanallpimp likes this.
  15. missie4629

    missie4629 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 2, 2011

    May 2, 2011
    3
    0
    5
    i can't get the cdma workshop to work even with antivirus shut off keeps popping up "error while loading target or timeout problem! control main file and retry"
     
  16. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    Did you have your antivirus off before you unziped the lgnpst
     
    allmanallpimp and missie4629 like this.
  17. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    if you have macafee antivirus you have to disable real time scanning to
     
  18. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    I am stuck on su, cannot get the $ to go away, have restarted phone a couple of times already...should I see superuser under apps?, maybe its not installed correctly
     
  19. missie4629

    missie4629 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 2, 2011

    May 2, 2011
    3
    0
    5
    i am putting in the adb shell thing and it says error device not found then when i put su in it says su is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
     
  20. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    YYYYAAAAAAAYY Im rooted. yes yes yes. I know Im not only one who did a 10 second "hell yeah" dance after I got it. thanx for the "dumming down" on this tutorial
     
  21. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    But heres a word of warning to people that are gonna try this, I was ready to give up and get a new phone cause I thought I bricked it cause nothing was working however....

    Understand you cannot be a slave to the wording of the file locations when you type the prompts. for example where it says type "adb push C:\OptimusRoot\MS690ZV4-root\su /data/local/tmp/" it took me a minute (more like 2 hours) to realize i should take the ms690zv4-root part out because C:\OptimusRoot\su /data/local/tmp/ is the actual location of the su file on my pc and voila it went through

    Or another exmple was I took "android-sdk_r10-windows" out of "cd C:\OptimusRoot\android-sdk_r10-windows\android-sdk-windows\platform-tools" beacuse thats the actual path of that file.

    And dont forget if its caps int he file name it needs to be caps in the prompts

    Once I figured that part out it was smooth sailing, AGAIN KUDOS TO BLAXICAN25
     
  22. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    glad you got it, i was happy when i rooted to lol
     
    allmanallpimp and starstress like this.
  23. Interwebs

    Interwebs Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    22
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    22
    4
    16
    Pretending to work, while playing on comps
    North Shore, MA
    @starstress I had the same problem when I went through this process. Luckily I saw that right away. I get the organization Idea here, It's just that these path names are way too long to be putting into command lines.
    c:\opt\sdk10\sdk\pt\tools would suffice and people would have less problems.
    It's much easier/faster to change these directory names in windows be fore you start the adb stuff

    That and in LGNPST it never tells you to select the check box for Nam2, though it shows it in the pic.
     
  24. tgallo0511

    tgallo0511 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    1
    0
    5
    I cant open cdma it states that i dont have a license key...please help thanks
     
  25. blaxican25

    blaxican25 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,520
    Joined:
    Mar 23, 2011

    Mar 23, 2011
    1,520
    730
    213
    Another planet Far Away
    before you unzip LG-LGNPST12 you should have your virus protection off so that it does not pick up the crack that should be under cdma workshop, so you can turn off your virus protection re-unzip LG-LGNPST12 and copy the crack and paste it in the LG-LGNPST12 cdmaworkshop folder.
     
    allmanallpimp likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...