1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General 3G in Lilburn GA after manual update to 3022 prl.

Discussion in 'Android Devices' started by Kaiser17, Sep 14, 2011.

  1. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    Don't know how many live here in Lilburn, but after updating my phone to the 3022 prl I now have 3G. It does go away at times at certain places in my house that's probably because I barely get any bars in my house but when Im outside I get full bars with the 3G sign.

    I am from Atlanta but I live in lilburn, im not sure if Atlanta has 3G though. Lilburn is approximately 30-40 minutes away from Atlanta.

    EDIT: By the way when I had 3020 prl I didnt get any 3G, but after then updating to the 3022.prl manually I noticed the 3G signal the next day. If you do the *228 it will just keep you at the 3019 prl so you have to update manually.
     

    Advertisement

  2. dpapi95

    dpapi95 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 5, 2011

    Sep 5, 2011
    11
    0
    15
    I live in covington, georgia so i am going to try
     
  3. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
  4. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    I'm in Jonesboro and i get it but it doesn't stay for longer than like 30 Seconds before switching back
     
  5. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    Yea same here It goes away and comes back depending on what part I am in my house.
     
  6. Donte559

    Donte559 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    83
    Joined:
    Jul 20, 2011

    Jul 20, 2011
    83
    11
    18
    Lilburn, GA-could you manually update me, I'm close to your area? I'm rooted and running CM7 by Bobz. You can email me mariolipkin@gmail.com,
     
  7. Destinbury

    Destinbury Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Apr 3, 2011

    Apr 3, 2011
    33
    4
    16
    Atlanta, Georgia
    3G is on/off in College Park, GA, signal comes, connects every few tries, and goes away maybe a minute later, must be getting close :D
     
  8. TweeksRevenge

    TweeksRevenge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    264
    Joined:
    Apr 15, 2011

    Apr 15, 2011
    264
    64
    53
    The Grim Reaper cleaned up all the apples....now I
    Austell, Ga
    East Cobb has zero 3g so far. I've had the 3022 prl for a few hours now and still nothing...

    Edit: no 3g at my apartment but I'm seeing 3g service when I travel locally. The coverage is less than solid but atleast its finally there!
     
  9. nu2moding

    nu2moding Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    190
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    190
    20
    58
    up past mall of ga, im getting 3g(spotty) after manually updating
    :)
    i can imagine dat service would be better once i get out da stix...
    that's a damn good written tutorial...
     
  10. Muilisx

    Muilisx Android Expert
    Rank:
     #108
    Points:
    143
    Posts:
    1,134
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    1,134
    184
    143
    Male
    Owner of Dogs On Wheels
    Long Island, NY
    I get 3G now depending where I am as my actual area doesn't have 3G yet...so do I still need to do this?

    edit: nvm, i just checked and my phone says 3022 already. Now I just need to wait for them to finish up my area
     
  11. TweeksRevenge

    TweeksRevenge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    264
    Joined:
    Apr 15, 2011

    Apr 15, 2011
    264
    64
    53
    The Grim Reaper cleaned up all the apples....now I
    Austell, Ga
    I've created a new thread sporting the 3023 update!!
     
  12. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    Nice to know, but there's no reason to bump a old thread for that when this can easily be posted in one of the 3023.prl threads.
     
  13. TweeksRevenge

    TweeksRevenge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    264
    Joined:
    Apr 15, 2011

    Apr 15, 2011
    264
    64
    53
    The Grim Reaper cleaned up all the apples....now I
    Austell, Ga
    True...but I wanted it to be easier for people to find. Lol
     
  14. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    Ah okay, I've been finding alot of people from GA lately on here which is a good thing because it makes you feel at home :p
     
  15. roly17

    roly17 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 2, 2011

    Oct 2, 2011
    1
    0
    5
    Snellville, GA
    Im here in Snellville, trying to get better signal in my house. This is not mine but my wife phone. It is not rooted (not sure if it needs to be to find this), but i cant find any prl on the status menu. so i have no idea what her prl is. In the house her phone only gets one bar and cuts in and out never dropping the call, but cant carry on a conversation. I just did the *228 update (which was done successfully), but there seems to be no difference. Anyone know why the prl isnt listed on this? :thinking:


    NVM I found it 3019.
     
  16. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    I suggest you manually update your prl using QPST and get the 3023.prl which will allow 3G, so if your area has 3G.. you will be able to use it with any prl 3020+

    Manually Updating your prl isn't hard. Its doesnt require a root. All you need is QPST. We all learned on our own here how to update prls and roots. If you just look around on the forums here you are all set.

    To be more specific, look at this thread: http://androidforums.com/lg-optimus-m/394106-update-optimus-m-prl-using-qpst.html its noob proof so it should be easy. Good luck.
     
Tags:

Share This Page

Loading...