1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root 3g in the ga hey hey hey!!!!

Discussion in 'Android Devices' started by starstress, Sep 13, 2011.

  1. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    [​IMG]

    Now it comes and goes sporadically but as you can see in the pic my signal is horrible in my house. Dont know if that matters but eager to see what its like at work tomorrow. I used the prl 3022 someone posted in another thread titled "3022?"
     

    Advertisement

  2. atownchevyboy

    atownchevyboy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    114
    14
    38
    Atlanta,Ga
    hey that's good news, i hope the signal gets better, i'm in Atlanta too.
     
  3. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    I live in jonesboro but work on the east point/atlanta line so I get better signal there.
     
  4. mystifire2

    mystifire2 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    143
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    143
    11
    38
    Palm Beach Gardens, FL
    I'm getting 3g
     
  5. atownchevyboy

    atownchevyboy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    114
    14
    38
    Atlanta,Ga
    hey i'm in Jonesboro too. Tara rd. what process did you use to install the prl? i already downloaded it.
     
  6. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    I used the lgnpst, and just wrote the prl on there
     
    atownchevyboy likes this.
  7. DaniellieeE

    DaniellieeE Android Enthusiast
    Rank:
     #248
    Points:
    63
    Posts:
    289
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    289
    30
    63
    Off topic, but wanted to say I really like your desktop pic and colors ~~ glad you're getting 3G ;)
     
    starstress likes this.
  8. atownchevyboy

    atownchevyboy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    114
    14
    38
    Atlanta,Ga
    ok, thank you for that info neighbor :cool:
     
  9. Donte559

    Donte559 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    83
    Joined:
    Jul 20, 2011

    Jul 20, 2011
    83
    11
    18
    How do you install the 3022 PRL? Can it be done without a computer?
     
  10. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011

    OK so update. I'm at work and when my signal is 3 bars or more I get a the 3g icon buy when I try to do a speedtest it doesn't move past the searching for server part... Still holding hope though.
     
  11. atownchevyboy

    atownchevyboy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    114
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    114
    14
    38
    Atlanta,Ga
    did you switch to EVDO using LTE app?
     
  12. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    No, sorry you need one of 3 programs,
    LGNPST, QPST, or CDMA Workshop. Those are the ones I know of that will do it
    they are windows programs that can access the phones service programming.
     
  13. starstress

    starstress Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    617
    Joined:
    Feb 15, 2011


    Yeah. When I do that i have no service and it just searches
     
Tags:

Share This Page

Loading...